Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawic go czy nie ?

Polecane posty

Gość gość

Od 7 Miesiecy mieszkam z chlopakiem. Na poczatku bylo wszystko dobrze moze wtedy sie staral bo teraz widze jaki jest naprawde. Cale dnie spedza przy komputerze a mnie ma gdzies.czesto gra do polnocy a potem idzie od razu spac. Nie okazuje mi zadnych uczuc w ogole czuje ze go nie obchodzi co ze mna jest jak bylam chora musialam sana isc do apteki po leki mimo ze ledwo co dalam rade bo on gral.przez ten caly czas mialam urodziny imieniny byly swieta walentynki.nic od niego nie dostalam nawet kolczykow za 5 Zl z bazaru. Nie wiem czy go kocham na poczatku byl inny nie wiem czy jest sens dalej to ciagnac ?:(

poza tym to nie jest powod zeby go zostawiac. powiedz jemu o tym wprost ja tak zrobilam

Gość gość
Olać Go!

daj sobie spokój z takim chłopakiem, skoro ma Cię gdzieś to ty też się nim nie przejmuj, znajdziesz sobie na pewno kogoś wartościowego kto Cię na prawdę pokocha bo wątpię,że ten twój Cię kocha skoro tak Cie traktuje

Gość gość
A co ma kasa wspolnego z brakiem troski w chorobie albo brakiem zainteresowania? Gadasz jak potluczona.Autorko , jak sie z tym meczysz, to zrob cos.na poczatek moze tylko nie lataj dookola niego,nie gotuj,wychodz do znajomych,zajmij sie po prostu soba.Moze sie chlopak obudzi;-)Ale moze tez byc tak,ze nie zaniepokoi sie , ze mu sie wymykasz,ale po prostu przestanie mu byc wygodnie,nie bedzie zrobionego jedzenia,zakupow.Hmmm...polecam rozmowe;-)

Gość gość
Pieniadze ma bo kupil telefon aa 1000 ktorego i tak praktycznie nie uzywa.nie chodzi o jakies drogoie prezenty mowilam mu ze ja sie ucuesze z kolczykow. Chodzi o to ze w kqzdy z tych dni mial mnie w d***e i o to ze nie okqzuje uczuc

Gość gość
Mowilam i to wiele razy i nic sie nie zmienolo mam juz dosc ze on sie mma nie przejmuje

Gość gość
Nawet w walentynki mnie olal calkowicie czulam sie wted y jakbym byla samotna zalosne:(

Gość gość
Ile macie lat? Gdzie się poznaliście?

w d***e z takich chłopem, mówię olej go, strata czasu

Gość gość
chyba tak...