Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja córka chce iść do wojska

Polecane posty

Gość gość

uparła się i już. Za rok zdaje maturę i chce się dostać do szkoły oficerskiej. Nie wiem co mam robić, jak jej wybić ten pomysł z głowy, przecież wojsko to nie jest zawód dla kobiet !! :((

Gość gość
Niby dlaczego nie?

Gość gośćmaja
Ma dziewczyna fajny pomysł na siebie, to ją wspieraj a nie zniechęcaj

Ja uważam że matki, każdy rodzic musi wkońcu zrozumieć że dziecka życia nie da się przeżyć. Dziecko samo musi obrać cel, dążyć do niego to jest dla niego zdrowe. Uważam że tacy ludzie są zdrowsi, dużo pewniejsi siebie, mądrzejsi intelektualnie. Nawet jeśli źle postąpi to czegoś to doświadczenie ją nauczy. Będzie twardo szła przez życie, wzmocni się jej psychika. Daj jej możliwość wyboru. Myślę że to dobry czas by sama zaczęła się rozwijać. Z doświadczenia wiem że mnie takiego wsparcia ze strony matki brakowało, co chwile negowanie. A i tak postąpiłam po swojemu. Wspieraj ją. Wspieraj ją bez względu jaką podejmie decyzje.

Gość gość
fajnie pójdzie na wcześniejszą emeryturę w wieku 35 lat :) może nawet szybciej niż matka...

Gość gość
wlasnie jest bardzo madra dziewczyna! ja jestem po szkole wojskowej tyle ze zaszlam w ciaze po szkole no i troszke musze odczekac zanim zloze papiery do wojska. To jest super biznes na zycie

Gość Okumura94
Wojsko nie jest takie złe jak może się wydawać, kobiety również dają sobie radę w tym zawodzie. Polecam trochę poczytać na ten temat np. tutaj - http://pp45.pl .