Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grypa w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Jakie lekarstwa można zażywać w ciąży na grypę?

Gość gość
ja zażywałam tantum verde na gardło, taki płyn do płukania gardła septosan, a na katar wodę morską . no i oczywiscie na goraczke dobry jest sok z malin

Gość gość
A czy któraś w Was piła syrop z mleczu?

Gość gość
wiesz co nie pamietam, jakis syrop piłam na bazie naturalnych składnikow, pamietam tylko że byl z czosnkiem;p ale co mial jeszcze to juz nie. Najlepiej spytaj w aptece, powinni ci cos dobrego i bezpiecznego doradzić

Gość gość
Niewiele Ci doradzą. Niewiele jest w aptece. Można kupić naturalną witaminę C i zażywać duże dawki. To nie powinno zaszkodzić, ale skonsultuj z lekarzem.

Jestem właśnie po grypie. Na gorączkę paracetamol lub apap( to to samo), na wzmocnienie syrop dla kobiet w ciąży Prenalen, do ssania tabletki Isla, łagodziły dobrze kaszel. Do tego piłam z wodą syrop z pędów sosnowych z dodatkiem bzu i lipy, do kupienia w biedronce( to taka butla jak syropy owocowe do rozcieńczania), a z domowych rzeczy czosnek i miód oraz herbata lipowa

Gość gość
i znowu sezon na przeziebienie/grype... No wlasnie jesli mama ma problemy z cukrem to co bedzie najelpsze zeby zlagodzic objawy przeziebienia w ciazy?

Gość gość
widzialam w aptece serie dla mam w ciazy, moze trzeba zapytac w aptece, musi cos bym dla mam cukrzycowych.

Gość gość
Prenatal GripCare. Bralam w ciazy kiedy dopadlo mnie paskudne przeziebienie. I pomoglo chociaż jakoś specjalnie nie byłam przekonana co do skutecznosci kiedy kupowalam.

Gość gość
żałosna reklama góóoowna... :o

Gość ruda bree
"widzialam w aptece serie dla mam w ciazy, moze trzeba zapytac w aptece, musi cos bym dla mam cukrzycowych." Na pewno prenalen na gardło jest bez cukru, nie wiem jak syrop, musiałabyś sprawdzić.