Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

no i mamy piątek jakie macie plany na weekend

Polecane posty

Gość gość

Co zamierzacie robić w weekend? Sprzątacie zazwyczaj w piątek czy w sobotę? Ja zawsze ogarniam dom w piątek bo lubię w sobotę wstać juz w czystym i posprzątanym domu, usiąść z kawka i się delektować wolnym. Jutro rano i w niedziele na 6:30 jadę na basen, potem śniadanko i lecę z córką do fryzjera. Potem zakupy, obiad na mieście i mamy zaproszenie do znajomej zeby dzieciaki się pobawiły. Niestety cały weekend mąż pracuje od 9 do 21 (tez stad mój poranny basen żeby zdążyć wrócić zanim on wyjdzie). W niedziele z córką do kina i na spacer bo podobno ma być pogoda. I zrobimy prace na konkurs plastyczny w przedszkolu. A jak wasze plany?

Gość gość
Ja proawdobnie ide tanczyc do klubu jakis striptiz (praca),potem spotkam takiego faceta znajomego co w nim sie zakochalam idziemy na drinks I moze bedzie sex w koncu

Gość gość
Dodam ze rank wstane mam zabiegi I masaz wypije goraca czekolade poczytam ksiazke

Gość gość
U nas imprezowo, jutro urodziny mojej mamy a pojutrze moje więc szykuje się dłuuuugi i wesoły weekend :) Dziś po pracy zrobimy z mężem zakupy i szykujemy się na rodzinną balangę (dodam że będzie to szał przy herbatce i oranżadce bo większość gości w wieku 65 plus albo poniżej 7 roku życia ale spoko zawsze jest fajnie bo moja rodzinka lubi wygłupy, zero sztywnego siedzenia za stołem)

Gość gość
Dziś po południu zakupy ,trochę ogarne dom , spacer z dziećmi (mam ich 3) Jutro wyjazd do Bodensee Lindau :) (mieszkam w de)

Gość gość
A ja jadę do rodziców - jednych i drugich. Nie widziałam się z nimi chyba ze 2 miesiące.

Gość gość
a ja chyba pojadę z dzieckiem po buty ,chociaż nie cierpię łażenia po sklepach ale musi mieć buty lżejsze ,może dzisiaj po pracy to zrobię a w weekend będę pakować rzeczy bo się przeprowadzam niedługo i muszę posegregować a właściwie tylko w weekend mam czas ,oczywiście będzie też spacer ,rower ale dalej nie planuje się wybierać bo przeważnie wsiadamy w auto i jedziemy do lasu troszkę dalej od domu pospacerować .

Gość gość
Ja w ostatni weekend bylam z chłopakiem w Sopocie w hotelu http://bayjonnhotel.pl/, było cudownie, mój ukochany wykupil mi dodatkowo Pakiet Kosmetyczny wiec bylam wniebowzieta :)