Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

błagam czy znacie centrum onkologii w krakowie na garncarskiej??

Polecane posty

Gość gość

bardzo prosze powiedzcie czy jest tam okey?? czy moja babcia bedzie tam bezpieczna??:( czy jest to dobra klinika? moze ktos cos wie??babcia ma raka pluc i nerki....

Gość gość
Jestem Wolontariuszem działającym w Polskiej Fundacji Onkologii - pomagamy osobom chorym na raka i rodzinom takich osób - więcej informacji jak zostać Podopiecznym Fundacji na stronie Fundacji. Szukamy też Wolontariuszy - osoby, które chcą pomagać. www.pfo.pink

Gość gość
Ja znam moja mama zmarla po tym jak w tym centrum dostala konska dawke chemii, nikt nas nie poinformował co dostaje i w jakiej dawce zorientowalismy się dopiero jak dostala wypis ze szpitala a nie przyszlo nam do głowy zapytać gdyż myśleliśmy ze lekarze chca jej pomóc a oni wręcz przeciwnie, zmarla po 10 dniach

Gość gość
Zalety leczenia terapią hipertermii onkologicznej ogólnoustrojowej: 1. Zwiększa skuteczność chemioterapii i radioterapii. 2. Redukuje negatywne skutki chemioterapii i radioterapii. 3. Systematycznie uszkadza białka i nici DNA nowotworu. 4. Aktywuje układ immunologiczny do walki z rakiem. 5. Oddziałuje na guz pierwotny oraz ogniska przerzutów nowotworowych. 6. Działa przeciwbólowo. 7. Jest nietoksyczna, nieinwazyjna, bezbolesna. 8. Podnosi jakość życia chorego. 9. Obniża ryzyko powstawania przerzutów. www.BialaOnkologia.pl

Gość gość
czyzby sprawiedliwosc cie w koncu dopadla? :D