Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny jak tu mozna poznac kogos

Polecane posty

Gość gość

na portalach nie ma co szukac a na chatach to sami na jeden numerek, jak i gdzie można jeszcze poznac polaka, nie zadnego obcokrajowca

Gość gość
nie mieszkam w Londynie tylko mniejszej miejscowości wiec mam maly wybor na portalach w ogole jacys ci faceci niewyjsciowi starzy pomarszczeni i w dodatku byle zony dzieci a gdzie sa single chyba wymarly ja sama jestem singielka i mam 32 lat i na pewno chciałabym tez singla już tak

Gość gość
Co sie dziwisz normalny facet znajdzie kobiete przed 30tka. W twoim wieku to już zarowno faceci i kobiety maja jakies ubytki. Moj znajomy szukal laski w internecie, zawsze jakies panny pod 40tke albo sprzataczki albi nianki, kazda liczyla na to ze facet bedzie ja utrzymywal. Poza tym normalni faceci nie beda koniecznie szukac Polki, sa lepsze opcje.

Gość gość
Czesc Tak, mozna poznac. Tylko po co?? Skojarznie I Lecimy! Ja chce miec duzo dzieic, po prostu!

Gość gość
po co? stan przed lustrem i powtarzaj: jestem piekny nieslychanie, najpiekniejsze mam ubranie mozesz juz zaczac to skonczycz zanim cie wezwa na ukraine

Gość gość
duzo dzieci to nic. ja chce zapladnic i wychowac do konca. co ty na to?

Gość gość
do konca twojego czy bachorkow, bo nie wiadomo komu z brzega?

Gość gość
To mam być zmartwiona że ja nie mam tych ubytków co poniektorzy w moim wieku czy to źle że nie mam bagażu czy może po prostu się puścić inzrobic dziecko żeby być taka jak inni jak wszyscy, ja z tego powodu nie płacze że jestem jaka jestem ale też chciałabym takiego samego osobnika jak ja mam nadzieję że dinozaury jeszcze istnieja

Gość gość
ja poznałam tutaj, na kafe :) jesteśmy szczęśliwi i wkrótce będziemy mieli potomka

Gość gość
Istnieja. Ja co prawda jestem sporo młodsza od ciebie ale znalazłam faceta w twoim wieku. Rozmawiamy godzinami, on kocha mnie ponad życie, zrobiłby dla mnie wszystko. Nie ma żony, bagażu. Znamy się już 5 lat. A poznałam go w pracy. Na portalach nie ma czego szukać.

Gość gość
nie mam pojecia jak i gdzie ja juz zachodze w glowe co robic szukam na internecie ale nic z tego nie wychodzi a czas leci kolezanki mezate i dzieciate a ja nawet na wakacje nie mam z kim pojechac smutne

Gość gość
j a tez jestem po 30tce , jestem sama , rok temu zostawilam faceta, byl po prostu nieodpowiedni, prawda jest taka ze ciezko o porzadnego faceta dzis , pracuje ze mna dziewczyna , jest w podobym wieku co ja i tez jest sama.. ale lepiej byc samej niz z klamca, oszustem , leniem , pijusem itp...

Gość gość
Poszukaj, czy są u Ciebie jakies lokalne fora internetowe, posiedź tam trochę, podłącz się pod jakąś grupę zainteresowań - jest sporo ludzi, którzy szukają twarzystwa, do wyjścia, do zabawy, do wyjazdu, do pogadania o książce, czy innych zainteresowaniach. Jeśli czegoś takiego nie ma to może warto stworzyć? I wśród młodszych tez się rozglądaj;)