Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaAlana

młode matki a imprezy

Polecane posty

Gość mamaAlana

Jestem młodą mamą mam 21 lat a w czerwcu kończę 22. Mój synek ma 20 miesięcy. Studiuje, zajmuje sie domem i do tej pory nie miałam czasu żeby pójść na dyskotekę. I zastanawiam się czy jeszcze będę miała na to czas i czy w ogóle mamie wypada chodzić na imprezy? Wcześniej prawie nie imprezowałam i tak mi teraz czegoś brakuje.

Gość gość
dziecko pod pachę i wal na disco.W koncu to twoje dziecko i chyba nie myslisz kogos w tym czasie nim uszczesliwiać

Gość gość
Łatwo się mówi dziecko pod pache... Po całym tygodniu chodzenia na wykłady i zajmowania sie domem jestem zmęczona, w weekend pranie, sprzątanie, zakupy i nie mam kiedy zorganizować czasu na imprezy

Gość gość
a ojciec dziecka gdzie?nie jestem taka mloda jak Ty,ale wychodze od czasu do czasu majac 2 dzieci,maz takze idzie czasem na piwo z kumplami i zyjemy i mamy sie dobrze.to,ze masz dziecko nie oznacza,ze masz juz do konca zycia w domu siedziec.nie przejmuj sie tym czy wypada czy nie

Gość mamaAlana
Ojciec dziecka pracuje i oczywiście pomaga mi przy młodym. A to z nim zostanie jak jest chory a ja na uczelni mam obowiązkowe zajęcia, odbierze go z żłobka i czasem nawet trochę posprząta. On mi powtarza że jak mały podrośnie to sie wyszaleje

Gość gość
Ja mam 22 lata 3 letnie dziecko i czasami wychodze sobie

Gość gość
My dopiero teraz zaczęliśmy wychodzić na imprezy może nie na disco ale bal sylwestrowy, karnawałowy itd córka skonczyła 3 latka, zmadrzała i można ja z kimś zostawić bo wcześniej o 22 np jak nas nie była ona w jeden ryk za mną. Teraz na spokojnie mówię że idę razem z tatą na imprezę, babcia się tobą zajmie, wrocimy jak będziesz już spała. I mozemy balowac całą noc. Broń boże nie wymykac się po cichu

Gość gość
A pozniej mlode matki wkrecaj tu,ze "chcialy to dziecko,pragnely",a potem "brakuje mi imprez i dyskotek". To trzeba bylo sie bawic jak byl czas a nie pakowac sie w macierzystwo w wieku18-22

Gość gość
To po co d**y dawalas na dzieciaka skoro teraz Ci brakuje imprez? Durne malolaty, napierw chca byc na sile dorosle a potem narzekania.

Gość gość
Ja mialam 22 urodzilam corke pol roku bylan uziemiona a pozniej babcia sama nas wyganiala na imorezy z mezem czy do znajomych w sobote. Wykapalam mala nakarnilam i polozylam spac a o 20 wychoszilismy. Teraz mam 24 jestem w drugiej ciazy i juz siw wyszalalam maz ma 30 wiec tez mowi zw woli z dzieckien posiedziec w weekend. Wiec po porodzie moze czasem do znajomych pojdziemy ale juz zadziej napewno. Dodam ze babcia sama chce byc z wnu zka nikt jej nie karze i nie zmusza

Gość gość
Mamo Alanka - daję Ci za prowokację 2 na 10 ;) W końcu ktoś się nabrał na to :P

Gość mamaAlana
Brałam tabletki antykoncepcyjne Naraya a jednak sie stało... Lekarz powiedział że tabletki 100%-owego zabezpieczenia nie dają.

Gość mamaAlana
Moja mama pracuje i praktycznie nie ma czasu mi zostać z małym a z rodzicami narzeczonego Nie mamy zbyt dobrego kontaktu. Wcześniej nie jeździłam na imprezy bo mama bała sie mnie puścić bo jestem jedynaczką i mnie też nie ciągło do tego bo wolałam sie uczyć poczytać książkę itp

Gość gość
Anal będą na twoje dziecko mówic