Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie dostalam rodzinnego

Polecane posty

Gość gość

wkurzyłam się! rok temu nie dostalam rodzinnego 77 zlotych. skonczyla mi sie kuroniówka i zlozylam podanie. mamy 1650zł na trzy osoby-wg urzedu to za duzo. wiem ze bedziecie mnie drogie panie wysylac do pracy i macie rację. owszem powinnam, ale nikt mnie nie przyjął do tej pory. a szukam:( i do czego dążę. gdy zaszlam w ciaze-to pracowalam, potem umowe wymówili. ostatnio jak bylam pod mopsem i widzialam ze matki z 2,3 dziec***ala papierosy i kopca. wolą to niz kupic dziecku jakis jogurt czy nawet te chrupki. wrocilam do domu i rzucilam palenie. nie pracuje-nie pale. proste. my nie dostalismy 77 zlotych na proszek d prania, ,a buty, na kurtke,na kilo bananów. ale za to inni dostali na fajki!

Gość gość
Ehhh... Szczerze, dla mnie jestes tak samo niezaradna jak i te jarajace za kase mopsu... Szkoda dziecka na takich jak Wy.

Gość gość
niezaradna?u nas 40procent bezrobocia. wiec co rodzinne daja menelom i patologii a normalne rodziny juz nei dostana

Gość gość
Autorko! A rozdawanie ulotek, sprzątanie po domach, opiekowanie się dziećmi? Szukałaś takiej pracy?

Gość gość
to naprawdę żenujące, żeby głupie 77 zł na dziecko było takie obwarowane. nie wie jak żyjecie za tak małą kwotę, podziwiam.

Gość gość
Co Ty pitolisz, kryterium jest 574 zł więc przekracza ci dopiero od kwoty 1722 zł. Sprawdz najpierw zanim zaczniesz bajki pisac :D