Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapaliła mi się czerwona lampka, czy słusznie?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam faceta przez portal randkowy, a już zapaliła mi się czerwona lampka, jak powiedział że przed spotkaniem warto wymienić się większą iloscią zdjęć bo do tej pory dziewczyny z którymi się spotkał zupełnie inaczej wyglądały na zywo:-( Ciągle nalega na moje zdjęcia. A mnie to wkurza ze ktoś az tak bardzo rpzywiązuje wagę do wyglądu.

Gość gość
Wyślij mu zdjęcia - to za parę dni znajdziesz się w necie :P

Gość gość
w jakim necie? przecież pisze ze to portal randkowy

Gość gość
skad, on o prostu sprawdza czy mu sie OPLACA z toba rozmawiac :D

Gość gość
Może zaproponuj rozmowę z użyciem kamerki internetowej? Ty zobaczysz jego, on Ciebie. Bez poprawek - będzie mógł mieć pewność. I bez ryzyka, że faktycznie gdzieś zdjęcia wylądują.

Gość gość
od razu widać że to jakiś prostak, a on jak wygląda?

Gość mysle_wiec jestem
wyglada jak palant od historii co mnie kiedys uczyl

Gość gość
on jest przystojny nie powiem ale poczułam się dziwnie jak to powiedział, no i mnie trochę rpzestraszył bo jak tu się spotkać z nim skoro już wiadomo że szukaj jakiejś slicznotki

Gość gość
a raz jak pisaliśmy to gdy napisałam że się nie wyspałam on powiedział że dziś jest wyspane ale jak byśmy byli parą to pewnie też nieraz byśmy byli niewyspani:( A potem mi pisze ze wcale nie szuka przygód:-(

Gość gość
na portalu randkowym ciężko znaleźć kogoś normalnego; a tutaj od razu widać że on ma coś z psychiką; Nieważna przyjaźń, nieważne porozumienie dusz, tylko to jak dziewczyna wygląda. I jeszcze pokazuje to na początku znajomości... olej go.

ale przeciez wyglad jest wazny :O wy tak narzekacie a czy same chetnie sie umawiacie z brzydalami ktorzy kompletnie nie spelniaja waszych wymogow estetycznych? owszem, w ostatecznym rozrachunku liczy sie przede wszystkim czlowiek, ale to chyba dobrze jesli wyglad jest zadbany, prawda? a o wiecej zdjec to mnie o tyle nie dziwi, bo wszedzie photoshop.

Gość gość
tak, mój facet to brzydal ale ma fajny charakter i to jest najważniejsze. I nigdy nie prosiłam o zdjęcie na początku pisania, dopiero jak się lepiej poznaliśmy.

Gość gość
no właśnie ja uważam się za atrakcyjną dziewczynę i powiem szczerze ze pierwszy raz trafił się ktoś kto tak naciskał na przesłanie dodatkowych zdjęc. Mam jedno zdjęcie na portalu i to każdemu do tej pory wystarczało. Dla mnie wygląd tez jest wazny ale przecież nie naważniejszy, wystarczy mi jedna fotka żeby stwoerdzić czy ktoś jest w miarę w moim typie, a potem to ważniejszy jest dla mnie charakter.

Gość gość
Typ chce się upewnić czy na pewno będzie wkładał pena do ładnej mordy

Gość gość
zza krzaka, wygląd jest wazny to prawda ale czy nie wystarczy do oceny wyglądu jedna fotka? już po jednej fotkce wiesz czy ktoś jest w miare w twoim typie czy nie. po co prośby o kilka fotek?

Gość gość
Jak dałaś foto samego ryja to nic dziwnego że chce zobaczyć więcej

Gość gość
No i jeszcze ten teks ze ze mną by się pewnie też nie wysypiał czasami:-(

jedna fotka wystarczy, o ile jest nieprzerobiona. widac ma takie doswiadczenie ze laski mu wysylaly mocno podrasowane zdjecia. zreszta nawet znane osoby tak robia zobacz maffashion jak wyglada na swoich zdjeciach ktore wrzuca, a jak wyglada normalnie. niebo a ziemia :D ood tym wzgledem mnie to nie dziwi.

no rzucil taki tekst bo rzucil. facetami rzadzi bardziej testosteron niz mozg, wiec wiesz. poza tym czy to cos dziwnego? widac uwaza po tym co widzi ze jestes atrakcyjna.

Gość gość
zza krzaka, no ale to tez znaczy że jest próżny i liczy się dla niego sam wygląd. To trochę słabe. poza tym nikt nigy mnie tak nie naciskał o zdjęcia. I jeszcze ten tekst ze on nie wie co dziewczyny robią ze na zdjęciach wyglądają zupełnie inaczej niż w rzeczywistości:-( aż odniechciewa się z takim typem spotkać

Gość gość
podczas rozowy z kamerką też może zrobić Ci zdjęcia

Gość gość
tez by mi się zapaliła