Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zadbany i młodo wyglądający 35 latek może podobać się 20 latce?

Polecane posty

11:04 napisała prawde.jak ktoś ma 35 l. i uważa ze młodo wygląda,to chyba lustra nie ma.nikt kto ma 35 nie będzie wyglądał jak 25latek,ludzie w cuda wierzycie czy co,chorzy jestescie na głowę.facet w tym wieku ma zmarszczki,zakola na czole i jest marudny ,czego o mlodym nie mozna powiedzieć. xxxxx nie napisałaś prawdy i wypowiedziałaś się jak pustak podobno wygląd nie ma znaczenia każdy facet ma coś w sobie jak i kobieta mimo swojego wieku twoje poglądy na taki związek są dziwne a dlaczego facet nie może mieć młodszej bo co niby zaraz p********ie że im nie wyjdzie g****o prawda nie jedni się dogadają drudzy nie różne są pary nie można z góry zakładać że 20 latka to dzieciak tak najłatwiej powiedzieć opinie powierzchowne tak najprościej dla zazdrosnej żony jak młodsza się zakręci żeby siebie wybielić i zmieszać z błotem młodszą bo są bardzie atrakcyjne młode

Gość gość
Nie może. To starzec.

Gość gość
Mój mąż ma 33 lata a małolaty za nim się oglądają. Nie nie łysieje :-) . Tylko on uważa że seks z taką panienka 20 lat to jak molestowanie dziecka :-) .

35 latek starzec weż przeczytaj co ty napisałeś/napisałaś jak on jest stary dla ciebie :D brak słów może i ma pełne prawo do bycia z młodsza jak będzie chciał każdy ma prawo do tego być, z kim chce, czy z młoda, czy z stara przykro mi prawda jest taka, że każdy facet lubi młodsze kobiety mieć przy sobie, tak jak i kobiety młode uwielbiają starszych i nie zawsze dla kasy, bo nie, którzy są bardzo przystojni znam jedno i mimo swojego wieku jest bardzo przystojny :) chętnie bym takiego sobie wzięła :)

Gość gość
Nie każdy wygląda na swój wiek ja mam 24 a wyglądam na max 20 niektórzy gimnazjaliści wyglądają na starszych ode mnie bo mają mocniejsze rysy twarzy po rodzicach. Mój kolega ten sam wiem a wygląda jak 40 letni rozwodnik z zakolami. Ja nie miałem dziewczyny bo wyglądam jak dzieciak a on wygląda na starszego i miał już kilka dziewczyn.

Gość gość
Mężczyźni są jak wino im starszy tym lepszy

https://www.google.pl/search?tbs=sbi%3AAMhZZisf-jj3RqMGUkg4DPJQxb-JZtcFhKyqs9vyGPF_1AZtRaywRs5azGfXyggw6fLlhqya-fZTr9sIvIvqfxpDAK2x3B2U4r3oSyb7q45T54joimDyMnQINz6k_1bpUdo5UijqsewEBP_1ly6uTnYzjMBfXcOUWYc-mPuwmO4fI-f3V2mGoLduxXRjz9Rq38Hwic2Rbyo7AwoqIyWvP9RQeAVzFFyLuWJQ3G2Ut-Z9_1ipzMvAGvWxYbUuAiGqNmWnHuaXRJglcW_1BAC5nMFP8-hGWnO9kExU617rGJ-mc_1IwZsXjiM_1VAhZW3xzCRP8q7zjnVPzVlkz6iVWw44MMlvZlyuin2aCsbbdCE_1pGPbGzDxsor7iSwM-o&ei=P-D6VPfTF6XOygO3nIKIAQ&ved=0CAkQiBw&biw=1360&bih=655&dpr=1

Gość gość
nie dla psa kiełbasa dziś delikatna uroda jest superr młodo się wygląda i ładnie x Ale tylko u kobiet bo kobiety chcą starszych a na pewno od siebie

Gość gość
Jak miałam 22 lata spotkałam sie parę razy z mezczyzna 33l.To był brat mojej kolezanki z pracy.Ale nic z tego nie wyszło.On był za bardzo dojrzały dla mnie.Tylko o dzieciach mowił,o slubie.Ja nie chciałam jeszcze dzieci,slubu.On gdy miał 26l.rozstał sie z kobieta,potem był sam.Marzyła mu sie rodzina,dzieci,obiadki i zebym ja z nim w domu siedziała,był chorobliwie zazdrosny.Dla mnie malzenstwo,rodzina,obowiązki to było za wczesnie.Molestował wręcz moja mamę żeby mnie przekonała na slub.I wtedy mama mi uświadomią ze za duza roznica wieku jest miedzy nami.Ja miałam w gliwie oprócz nauki,kolezanki,imprezy,dyskoteki,wyjazdy,zwiedzanie a jemu sie juz nie chciało.On chciał tylko w domu,"kapcie i przed telewizor"i dzieci.Juz zaplanował ze 3 będzie.Pracowac nie musze tylko dzieci,obiadki i on.Byl męczący.Zostawiłam go.Ale musialam tez porzegnac sie z pracą.Jego siostra awansowała na z-ce kierownika i miałam przechlapane.15 lat starszy facet to tragedia.Mam męża starszego o 6 lat i tez uwazam,ze za dużo.

Gość gość
czy może się podobać? co za durne pytanie! jednej się spodoba innej nie, I TYLE w temacie :D reszta odpowiedzi logicznie ujmując nie są związane z tematem albo bezsens :)

słuchaj nie chciała bym rodzić dzieci wieku 30 lat i idąc do szkoły do mojego syna że babcia przyszła a nie matka albo nie mogłam bym zajść wieku 30 lat w ciąże bo czasami jest tak że nie można mieć dzieci :D a co jak ma się związek szybciej to co żle dużo ludzi bierze ślub wieku 20 chodżby 23 24 lat i co to za szybko teraz weszła taka moda że polaki balują do trzydziestki a póżniej jęczą poroniłam nie mogę mieć dzieci i po lekarzach latają i płaczą po pierwsze kobieta młoda rodzą dziecko w wieku 20 lat to jest akurat !!! W jakim wieku najlepiej zajść w ciążę? Tak naprawdę każdy – w kontekście ciąży i porodu - wiek ma swoje zalety i wady. Popatrz: mając lat 20, jesteś w fantastycznej formie, masz sporo zapału i energii, by opiekować się dzieckiem, jednak twoja sytuacja zawodowa i finansowa nie będzie jeszcze ustabilizowana. No i brak ci jednak cierpliwości, wciąż cię gdzieś gna... Z kolei decydując się na dziecko już jako dojrzała kobieta, wprawdzie będziesz mieć doświadczenie i komfortową sytuację życiową, ale – prawdopodobnie – trudniej będziesz znosić ciążę i poród, a także późniejszy wysiłek związany z pielęgnacją dziecka.

Jak miałam 22 lata spotkałam sie parę razy z mezczyzna 33l.To był brat mojej kolezanki z pracy.Ale nic z tego nie wyszło.On był za bardzo dojrzały dla mnie.Tylko o dzieciach mowił,o slubie.Ja nie chciałam jeszcze dzieci,slubu.On gdy miał 26l.rozstał sie z kobieta,potem był sam.Marzyła mu sie rodzina,dzieci,obiadki i zebym ja z nim w domu siedziała,był chorobliwie zazdrosny.Dla mnie malzenstwo,rodzina,obowiązki to było za wczesnie.Molestował wręcz moja mamę żeby mnie przekonała na slub.I wtedy mama mi uświadomią ze za duza roznica wieku jest miedzy nami.Ja miałam w gliwie oprócz nauki,kolezanki,imprezy,dyskoteki,wyjazdy,zwiedzanie a jemu sie juz nie chciało.On chciał tylko w domu,"kapcie i przed telewizor"i dzieci.Juz zaplanował ze 3 będzie.Pracowac nie musze tylko dzieci,obiadki i on.Byl męczący.Zostawiłam go.Ale musialam tez porzegnac sie z pracą.Jego siostra awansowała na z-ce kierownika i miałam przechlapane.15 lat starszy facet to tragedia.Mam męża starszego o 6 lat i tez uwazam,ze za dużo. jak nie na temat xxxx Ciąża w wieku od 20 do 24 lat - wady i zalety To są twoje – pod względem biologicznym – najlepsze by zajść w ciążę lata. Najlepsze bo to okres najbardziej płodny. Twoje okresy są regularnie, w większości owulacyjne. Podczas ciąży występuje niskie ryzyko nadciśnienia czy cukrzycy ciążowej, a młode mamy dobrze znoszą ciążowe dolegliwości. W tej grupie występuje też najniższy wskaźnik poronień (poniżej 9,5 %), a także najmniejsze prawdopodobieństwo urodzenia dziecka z wadą genetyczną (niż u starszych kobiet).

Dla rodziców starszych dzieci: DzieciRosną.pl Blog Ciąża Niemowlęta Dzieci 1-2 Rodzina Porady Kuchnia Forum Strona główna Ciąża Przygotowania do ciąży Ciąża a wiek, czyli w jakim wieku najlepiej zostać mamą W jakim wieku najlepiej zajść w ciążę? Rzadko tak naprawdę zdarza się moment, który jest idealny na urodzenie dziecka. Wiadomo, najpierw są studia i pierwsza praca, następnie dorabianie się i korzystanie z życia, a potem – cóż, potem często okazuje się, że albo jest za późno, albo życiowe wygodnictwo nie pozostawia już wyboru… Biologicznie na zajście w ciążę jesteś gotowa już jako nastolatka. Nie jest to jednak na to najlepszy czas. Tylko czy - obiektywnie – taki w ogóle istnieje? Jaką mamą jest być najlepiej: dwudziestoletnią, trzydziestoletnią, a może zdecydować się na tę rolę dopiero po czterdziestce? Ów optymalny moment to sprawa indywidualna i wypadkowa wielu czynników: biologicznych, psychologicznych i społecznych. W jakim wieku najlepiej zajść w ciążę? Tak naprawdę każdy – w kontekście ciąży i porodu - wiek ma swoje zalety i wady. Popatrz: mając lat 20, jesteś w fantastycznej formie, masz sporo zapału i energii, by opiekować się dzieckiem, jednak twoja sytuacja zawodowa i finansowa nie będzie jeszcze ustabilizowana. No i brak ci jednak cierpliwości, wciąż cię gdzieś gna... Z kolei decydując się na dziecko już jako dojrzała kobieta, wprawdzie będziesz mieć doświadczenie i komfortową sytuację życiową, ale – prawdopodobnie – trudniej będziesz znosić ciążę i poród, a także późniejszy wysiłek związany z pielęgnacją dziecka. Ciąża w wieku od 20 do 24 lat - wady i zalety To są twoje – pod względem biologicznym – najlepsze by zajść w ciążę lata. Najlepsze bo to okres najbardziej płodny. Twoje okresy są regularnie, w większości owulacyjne. Podczas ciąży występuje niskie ryzyko nadciśnienia czy cukrzycy ciążowej, a młode mamy dobrze znoszą ciążowe dolegliwości. W tej grupie występuje też najniższy wskaźnik poronień (poniżej 9,5 %), a także najmniejsze prawdopodobieństwo urodzenia dziecka z wadą genetyczną (niż u starszych kobiet). Mało która jednak kobieta decyduje się w tym czasie na dziecko. Trudno się dziwić - jesteś zaabsorbowana studiami, karierą zawodową, życiem towarzyskim, ważny jest dla ciebie wygląd, pasje i samorozwój. Myślisz sobie, że na dzieci i poważne zobowiązania masz jeszcze czas, wszak musisz się wyszaleć, wyszumieć, tyle jeszcze chcesz doznać i przeżyć. Ciąża w wieku 25-29 lat - wady i zalety Lekarze są zdania, że to optymalny wiek, by urodzić pierwsze dziecko. Jesteś młoda, płodna, energiczna i pełna sił witalnych, ale masz już za sobą wiele życiowych doświadczeń. Ciążę i poród zniesiesz dobrze, a po narodzinach dziecka szybko wrócisz do formy. To, czy poczujesz, że jesteś gotowa na dziecko, będzie w dużej mierze zależało od twojej sytuacji życiowej. Jeśli masz partnera, pracę i ustabilizowaną sytuację życiową, prawdopodobnie to jest właśnie twój czas!

Ciąża w wielu 30-34 lata - wady i zalety Po przekroczeniu trzydziestki twoja płodność spada, na szczęście zmiana ta zachodzi stopniowo. Jeśli potrzebna jest ci terapia, ponieważ ty i partner macie trudności z poczęciem dziecka, szanse na sukces są większe niż w przypadku kobiet starszych. Kwitniesz, pracujesz, twoja sytuacja życiowa jest ustabilizowana, ty i partner jesteście gotowi na dziecko. Nie rozpraszają cię ambicje czy życie towarzyskie. Masz sporo energii i wiedzy życiowej, żeby wszystkiemu podołać. Ryzyko poronienia dziecka znów wzrosło i wynosi 11,7 %.

Gość gość
Owszem moze. Ja jestem z facetem ktory ma 32 lata. Jest 10 lat srarszy. Jak mi powiedzial ile ma lat to nie chcialam uwierzyc. Dopiero jak pokazal dowod osobisty to uwierzylam. Jest nam razem wspaniale. Uzupelniamy sie. Jestesmy razem 2 lata. I bynajmniej nie uwazam tego za molestowanie dziecka. Jakas zlosliwa 30stka to napisala. Zapomnial wol jak cieleciem byl :) nie widze swiata poza moim facetem. Inni mnie nie obchodza.

Gość gość
odpowiadacie nie na temat :O

Gość gość
Pedofilia sie szerzy na tym forum

Gość srpski_vuk
nie dla psa kiełbasa-z kolei ja jestem w twoim wieku i nie wyobrażam sobie bycia z dziewczyną młodszą czy też nawet w moim wieku.Musi być co najmniej 1,5 ,jak nie 2 lata starsza :D.

Gość gość
haha pedofilia, dobre :).... dno :O

Różnica wieku w związku całkiem naturalna? - Związki starszych panów z bardzo młodymi kobietami i dojrzałych dam z dwudziestoletnimi mężczyznami są zgodne z fizjologią. Być może więc są całkiem naturalne – zastanawia się Ryszard Rutkowski, ginekolog zajmujący się edukacją seksualną w szkołach, przychodniach i fundacjach. Joanna Jankowska była studentką łódzkiej szkoły aktorskiej, gdy zakochała się w starszym od niej o 22 lata dyrektorze teatru i cenionym reżyserze Bogdanie Hussakowskim. Razem pracowali przy sztuce “Niebezpieczne związki”. Ona grała główną rolę, on reżyserował. – Udzieliła się nam atmosfera tego spektaklu – śmieje się dziś 38-letnia Joanna. Fascynacja, miłość, namiętność przerodziły się w trwały związek. Joanna i Bogdan są razem 14 lat. Mają trójkę dzieci. Są szczęśliwi, wiele razem przeszli, m.in. poważną chorobę Bogdana. Łączą ich teatr, wrażliwość, wspólne zainteresowania, priorytety życiowe. – Nie wyobrażam sobie, że mogłabym być z kimś w swoim wieku – zapewnia Joanna. – To doskonały związek – oceniają zgodnie przyjaciele. Ale kiedy ludzie dowiedzieli się o ich romansie, wybuchł prawdziwy towarzyski skandal. Nawet najbliżsi nie dawali im zbyt wielkich szans na przyszłość. On ją zostawi dla młodszej, ona go rzuci dla rówieśnika – prorokowali. Być może dlatego Bogdan i Joanna pobrali się bez wielkiej pompy. Otoczenie dopiero po latach zaakceptowało ich małżeństwo.

Gość srpski_vuk
Z doświadczenia wiem,że związki z młodszymi dziewczynami są męczące,taka orka na ugorze :P.Niezrównoważenie emocjonalne,nigdy nie wiedzą,czego do końca chcą,obrażanie się o byle g****o+wymagania z kosmosu.W pewnym momencie powiedział dość,bo to stało się nie do zniesienia :D .

Gość srpski_vuk
Ich mężowie oglądają się za młodymi,bo mają słabą potencję i potrzeba im więcej ,żeby mieć wzwód ,dlatego nie potrafią docenić swojej żony,taka jest prawda :D.

Z doświadczenia wiem,że związki z młodszymi dziewczynami są męczące,taka orka na ugorze jezyk.gif .Niezrównoważenie emocjonalne,nigdy nie wiedzą,czego do końca chcą,obrażanie się o byle g****o+wymagania z kosmosu.W pewnym momencie powiedział dość,bo to stało się nie do zniesienia xxx boli cię :p co dolewasz oliwy do ognia bo jesteś zazdrosna nawet nie znasz tych kobiet wieku 20 lat jak by się zachowywały a się wypowiadasz starucho żoneczko zakompleksiona :D zmieniłaś nicka to napisz tak żona która boli że młode się kręcom koło jej chłopa i zwyczajnie czuje się zagrożona i p******i trzy po trzy bo mysli że jest starsza to jest nie wiadomo jaka fajna :D :P

Gość srpski_vuk
Jestem facetem,to po pierwsze :P.Po drugie miałem wątpliwość bycia w związku z dwoma młodszymi od siebie dziewczynami i jedyną korzyścią w tym związku było to,że uprawialiśmy seks,bo po za tym nigdy nie mogłem liczyć na zrozumienie,czy też pocieszenie,gdy nieraz byłem w****iony i potrzebowałem wsparcia :).Obrażanie się o byle g****o,wymagania z kosmosu,niezrównoważenie emocjonalne to tylko kilka ,,waszych'' zalet.Napisałem,że jestem twoim rówieśnikiem,ale najwidoczniej czytanie ze zrozumieniem to dla Ciebie problem.PS Doszedłem do wniosku,że kobiety są jak wino-im starsze tym dojrzalsze i lepsze :P.

no pewnie jak żona ciągle marudzi przecież wygląd nie ma znaczenia przecież was kochają liczy się piękne wnętrze a jednak nie skoro chcą młoda za miast starego próchna i gdzie ta twoja teza znowu się twoja opinia nie pokrywa po prostu nudzi mu się stara która tylko ma inteligencje i charakter fajny ha ha inteligencji nie w****** :D jak cię to boli nie masz racji a ciągle powtarzała że wygląd nie jest ważny ha ha :D zwód masz racje jak młode ciałko zobaczy :D