Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zadbany i młodo wyglądający 35 latek może podobać się 20 latce?

Polecane posty

nie napisał ci wieku więc po czy to stwierdzasz a wogóle ja tez mogę napisać że jestem facetem jak nie wiadomo kto pisze po drugie stronie ha ha se gadaj ja swoje wiem

Gość srpski_vuk
Wywnioskowałem z wpisów:).20 ,zgadłem?

Gość srpski_vuk
W każdym razie znajdujesz się w przedziale 20-25 :).A to co napisałem(czytaj prawda) boli .

Gość gość
nie moze

Gość gość
te, które piszą, że nie to najczęściej kobiety po 30, które są olewane przez rówieśników. Prawda jest taka, że w 90-95% związków mężczyzna jest starszy a czasem dużo starszy. Same na kafe kobiety piszą, że nie chcą wg nich niedojrzałych rówieśników, dzieciaków tylko wolą starszych dojrzalszych :P Zaczynacie same sobie zaprzeczać :)

Gość srpski_vuk
A ja też nie chcę niedojrzałej rówieśniczki albo młodszej,tylko starszą,bo dzisiejsze 20 latki są w większości niedojrzałe emocjonalne i nastawione czysto materialistycznie.

Gość srpski_vuk
Ja ci już mówiłem wcześniej,byłem z dwoma młodszymi ode mnie partnerkami i mam złe(żeby nie powiedzieć traumatyczne )wspomnienia.A prawda jest taka,że jedyne,co podnieca was w starszych facetach to ich portfel :).Wybaczcie ,że człowiek który studiuje nie podciera d**y banknotami :P.

Gość gość
Podobac wizualnie tak. Ale na zwiazek juz nie, przynajmniej ja tak mama. Jak mialam 20 lat i ogladali sie za mna, czy zaczepiali starsi faceci, to ucinalam z niesmakiem i gadke i znajomosc.

Gość gośćMarina
Sory, ale zal mi autora. co za komentarze o ciazy? Ktos o to pytał? Nie dla psa... nie zgadzam sie z tym co piszesz. Srpski_vuk, nie wszystkie leca na kase. Czy moze sie podobac? Moze. Pewnie tez imponuje. Juz pisalam, ze zalezy od oczekiwań i osobowości. Jednej sie spodoba, innej nie. Jesli pytasz, bo jesteś ciekaw, czy na serio jej sie podobasz, czy tylko udaje i uwodzi Ciebie zeby się dowartościować, to Ci nie powiem. Moze się bawi, moze lubi się podobać, lubi flirtować. Nie wiem jaki jest powód jej zainteresowania Tobą. O ile jest zainteresowanie, bo moze to tylko gdybanie. Mozesz sie podobać. Pytanie, czy sie znacie blizej. Czy masz na myśli fizyczność, czy całą resztę. Dla mnie jest istotny całokształt. Podoba mi się facet za to jaki jest. Nie z powodu kasy, albo wyglądu. Chociaz ciarki mnie przechodza gdy na niego patrze i sam na sam balabym sie zostac. Zwlaszcza ze on patrzy na mnie tak samo. Podoba mi sie a jest starszy o 10 lat. Opinie innych na jego temat? Brzydki itp. A na mnie dziala i to jak. Autorze, dostałeś kilka odopiedzi na temat. Powiedz nam coś wiecej. Jwj zachowanie w stosunku do Ciebie. Wtedy Ci powiem, czy mozesz jej się podobać, czy to coś zupełnie innego.

Gość gość
Facet starszy jest okey ale nie lat15.Za parę lat ona młoda on dziadek.Ona 30 wygladajaca na 25,,,on 45 wyglądający na 50,,,,będzie cie zdradzać chlopie,nie licz na cud.

Gość gość
A nieprawda :) , ja mam 22 a moj prawie 37 i mamy polroczne dziecko . NO ale nie byl rozwodnikiem , nie mial dzieci , trzyma sie super bo wyglada na 30 , mial wlasne mieszkanie dobra prace . Raz pogorszylo sie ale i tak dalismy rade , seks tez jest super . Wiekszosc facetow w jego wieku jest obrzydliwa i palcem bym nie tknela , brudni nieogoleni itd . moze stad takie myslenie .

Gość gość
Nooo ba ! oczywiście ze tak ja mam 18 lat i tez podobaja mi sie starsi iii własnie nie chodzi o to ze 20 latkowie tylko 30+

Gość gość
Laski,macie chyba kompleks braku ojca.Inaczej tego nie pojmę.///Ojciec mojej koleżanki zostawił matke dla mlodej.Zrobił jej dziecko i zamieszkali razem.Po paru latach ona zostawiła go dla młodszego,syna wychowują dziadki a ona z nowym facetem za granica jest.Nie ma reguły.Chyba,ze ta 20latka niezbyt atrakcyjna jest to wtedy będzie siedziec z dziadkiem.Jak atrakcyjna to będzie fikać i na to nie ma rady.Moja znajoma 30lat,on 55lat.Ona gruba ,niezbyt ładna,nigdy nikogo nie miała to cieszy sie ze dziadek jej dziecko zrobił.Oczywiscie sie z nią nie ożeni bo ma żonę ale ona sie cieszy.Nie pracuje,on kase daje i ina zadowolona jest.Dla mnie to nie ma sie z czego cieszyc.Ale każdego cieszy co innego.