Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet mnie uprzedził ze po Wielkanocy sie ze mną rozstanie

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś z Was słyszał o czymś podobnym? Wiem o tym juz od stycznia. Kocham go najbardziej na świecie, ale wiem ze ze mną nie będzie. Bo mam dziecko i przeanalizował sobie wszystko i nie chce brać tego wszystkiego na siebie. Spotykamy sie od sierpnia. Mówi ze wcześniej myślał inaczej a teraz zmienił zdanie... Został nam miesiąc :(

Gość gość
A dlaczego akurat po Wielkanocy.... co za d**ek. Jsk mu się nie podoba go nie h spada na drzewo!

Gość gość
To uprzedz go, i zOstaw przed wilkanoca

Gość gość
Ja pikole t o wcześniej nie widział tego dziecka??? Moim zdaniem to tylko głupia wymówka! Gnojek!

Gość gość
On chciał do końca marca, powiedziałam ze jeszcze święta chce z nim spędzić i sie zgodził. Ale nie dłużej, bo będziemy wg niego to w nieskończoność ciagnac

Gość gość
Widział, ale mówi ze myślał wcześniej inaczej. Powiedział ze łatwiej zaczyna sie cos z kobieta bez dziecka niż z taka która juz je ma. On tez chce mieć swoje, ja tez chciałabym dla mojego rodzeństwo.

Gość gość
I po przeanalizowaniu wszystkiego doszedł do wniosku ze tak będzie lepiej. Jestem przerażona, okropnie sie czuje, wykorzystana, nigdynjuz nie zaufam. A najgorsze jest to ze nigdy nie kochałam nikogo tak prawdziwa i szczera miłością jak jego.

Gość gość
I Ty jeszcze z Nim jesteś???? Tego samego dnia powinnaś wystawić jego walizkę i ni3ch spada. A Ty jeszcze pewnie czekasz robiąc mu dobrze że być może zmieni zdanie!?????? zachowaj resztki honoru i kopnij go aby wylądował na księżycu!

Gość gość
No niestety jest dokładnie tak jak piszesz..... :((

Gość gość
Byłaś za dobra a takich faceci nie lubią! przeczytaj książkę ,, dlaczego mężczyźni kochają zołzy,,

Gość gość
Autorko, czy słyszałąś kiedykolwiek o czymś takim jak honor i szacunek do samej siebie?

Gość gość
Byłaś za dobra a takich faceci nie lubią! przeczytaj książkę ,, dlaczego mężczyźni kochają zołzy,, można ściągnąć z netu

Gość gość
tylko desperaci wiążą się z kobietami z dzieckiem

Gość gość
A ile on ma lat?

Gość gość
Ale przynajmniej gość szczery. Przeanalizował wszystko i Cię uprzedził. Może to i lepiej, że teraz, a nie za kilka lat jakby się dziecko do niego przywiązało. W sumie możesz go rzucić teraz, ale widzę, że odpowiada Ci jeszcze ten wspólny miesiąc.

Gość gość
Ja mam 31 a on 32

Gość gość
Ale ON nie zmieni zdania kobieto! Niech to do Ciebie dotrze, a to że jeszcze przeciągasz to jezzcze bardziej tracisz w jego oczach! Otwórz Oczy!

Gość moniuqe
Klękaj przed nim na kolanach za każdym razem gdy go widzisz, jest jeszcze szansa że zmieni zdanie. Nie poddawaj się tak łatwo. Walcz!

Gość gość
"Tego samego dnia powinnaś wystawić jego walizkę i ni3ch spada." Skąd wiesz jak wygląda sytuacja, może to on by jej wystawił, bo mieszka u niego. Zakomunikował jej wcześniej, żeby jakoś się zorganizowała i przygotowała do życia bez niego. Chyba lepsze to niż wyrzucanie panny z dzieckiem na drzwi.

Gość gość
tak, ale to on mieszka u mnie

Gość gość
haha co za upokorzenie, prosić faceta żeby został do Wielkanocy na pewno w święta będzie atmosfera :D jak można być taką idiotką, ja bym mu odrazu walizki wystawiła

Gość gość
Nigdy i przenigdy nie klękaj przed facetem..... bo od tego momentu będziesz dla niego tylko szmatą. ON ma chcieć być z Tobą, a ni3 na siłę bo go prosisz. Jak nie to nie kij mu w oko!

Gość gość
powinnaś go sama zostawić. .:/ on nie chce z Tobą być rozumiesz? ***??

Gość moniuqe
// Nigdy i przenigdy nie klękaj przed facetem..... bo od tego momentu będziesz dla niego tylko szmatą Nie zgadzam się, czasem dla dobra związku (i dziecka!) ktoś musi się poświecić.

Gość gość
Boże, jakie wy żałosne jesteście odkąd dziecko wam się urodzi, wstyd

Gość gość
Mieszkamy osobno, spotykamy sie, spędzamy weekendy razem , kilka razy gościła mu jego rodziny w rożnych okolicznościach typu Boże narodzenie, imieniny itd. Klekac nie będę ani błagać, moze faktycznie lepiej teraz to skończyć, moze jak niespodziewanie straci to wtedy mnie doceni