Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duzo bialego sluzu ..

Polecane posty

Gość gość

jestem w 30 tygodniu ciazy i od dwoch dni mam jakos bardzo duzo bialego sluzu na wkladce .. I tu kieruje do was pytanie czy to normalne w tych tygodniach .. To nie sa takie zwykle uplawy ..uplawy mialam inne

Gość gość
To moze byc grzybica.... ja jestem w 33tc i juz 3raz przez to przechodze niestety....moj gin twierdzi ze to normalka w ciazy. Musisz isc na kontrole, jak sie potwierdzi dostaniesz globulki

Gość gość
nie mam grzybicy ,, mialam badanie 2 dni temu i wszystko w porzadku.. Nic mnie nie swedzi nie piecze. Wiec to raczej odpada

Gość gość
miałam tak samo, nic mnie nie piekło,swedzialo, nic się nie działo. w czwartek byłam na wizycie u gina i wszystko ok, w poniedziałek trafiłam do spzitala etc,nie ważne, po badaniu lekarz do mnie, ale u pani są drożdżaki, damy globulki... i sama widzisz, tez niby bylo ok a rozwinelo sie cholerstwo nie wiadomo od czego,ani nie bylo stosunku ani nic z tych rzeczy, a jade dalej na globulkach... ;/ nawet upławów nie miałam, za to teraz przy tych glob mam masakryczne

Gość gość
poobserwuj sie 3 dni,moze tak po prostu masz, a jak nie przejdzie do pon to moze lepiej isc na kontrol, albo zadzwon do swojego gina ze cie to niepokoi i czy to normalne i juz

Gość gość
no okej pojade w poniedzialek ale martwi mnie skrocona szyjka ,,juz nie za szybko