Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie dlaczego jest tyle samotnych kobiet w polsce

Polecane posty

Gość gość

bo dają tyłka komu popadnie i nie są dziewicami a żaden zdrowo rozsądkowy facet nie ożeni się z nie dziewicą bo taka to już ma wątpliwą przeszłość... a żaden mężczyzna nie chce wychowywać nie swoich genów a taka nie dziewica podświadomie podpowiada mężczyźnie że istnieje już taka możliwość bo albo już może mieć dzieci, albo już jest w ciąży i wrobi mężczyzne w wychowywanie go (dosyć powszechna praktyka), albo się puszcza dlatego nie chcemy ryzykować i wolimy dziewice :)

Gość gość
i dlatego właśnie faceci omijają szerokim łukiem nie dziewice a że większość polek do nich należy to są samotne i próbują jeszcze przekupić faceta tyłkiem każdego i paradoksalnie ich wartość jeszcze bardziej spada bo wartość kobiety spada wraz z wiekeim i liczbą partnerów seksualnych - najlepsze są 17 - 18 letnie dziewice!

Gość gość
up

Gość gość
a najlepsze jest to że nie dziewice są święcie przekonane, że kogoś znajdą i są wartościowe... hehehe nie są i nie znajdą chyba, że na jedną noc w dyskotekowym kiblu :)

Gość samotny romantyk II
Mniej więcej z podobnych powodów jest mnóstwo samotnych facetów. Szukam sobie dziewczyny już od 15 lat, bez skutku.

Gość gość
tylko że mężczyzna jest w stanie sam sobie stworzyć poczucie bezpieczeństwa, natomiast nie jest w stanie się sam rozmnożyć a więc my mężczyźni potrzebujemy kobiet tylko do seksu, kobiety natomiast nie są w stanie sobie stworzyć same poczucia bezpieczeństwa (są słabsze fizycznie mniej zaradne życiowo itd.) ani też nie są w stanie się same rozmnożyć... więc 2 do 1 kto tu kogo bardziej potrzebuje? a skoro one nie szanują naszych potrzeb (potrzeby posiadania dziewicy) to olać je

Gość gość
w życiu bym się nie ożenił z taką co miała już kootasa w sobie przede mną

Gość gość
fajnie sie dyskutyje samym ze soba ??? :)

Gość gość
fantastycznie :) tak samo jak Oscar Wilde uwielbiam rozmawiać sam ze sobą unikam wtedy kłótni zawsze się zgadzam i nie tracę czasu :)

Gość ol
Jeżeli myślisz, że partnerkę na całe życie znajdziesz, sprowadzając kobietę wyłącznie do materiału seksualnego, a nie interesują Cię inne cechy w kobiecie, to ja życzę powodzenia. Twoje wartości są kompletnie odwrócone i proponuję nad tym popracować. Żadna szanująca się kobieta - czy to dziewica czy nie i tak by nie chciała być z Tobą w związku, jeżeli jedyne na czym Ci zależy, to stan jej błony dziewiczej.

Gość gość
Wiem. Bo jakis idiota wymyslil wibrator i baby zgupialy. Dlatego jestem samotny i wiem ze niema szans zeby co zerwać. Gumowa lalke se kupie jak trafie w totka i pierdziele je,bez łachy:-(

Gość gość
my mężczyźni zawsze w pierwszej klolejności ocenialiśmy kobiete po wyglądzie (bo wygląd mówi wiele o jej zdolnościach rozrodczych) a dopiero późneij był charakter. co nam np po wspaniałym charakterze jak dziewczyna jest wątpliwej urody i tak samo co nam po ślicznotce skoro dziewczyna jest tępa jak kosa i puszczalska ma być ładna i mieć dobry charakter :)

Gość gość
a problem międzye brzydką a łądna jest taki że ładną chcemy poznać a brzydkiej nie takie przyciąnie wyglądem a zatrzyzma charaskterem i dziewictwem :)

Gość ol
Fizyczne piękno kobiece, to jedno. Wiadomo, że wygląd zewnętrzny i estetyka są pierwszymi cechami na jakie zwraca się uwagę, ALE "Ile miała w sobie k***sów" nie mieści się w kategorii "wygląd fizyczny" ani to z iloma mężczyznami spała kobieta, nie świadczy o jej zdolnościach rozrodczych, prawda?

Gość gość
ale mieści się w kategorii "charakter|

Gość gość
ok mam nadzieje, ze bedziesz sie tego trzymał i nie bedziesz zawracał glowy zadnej nie dziewicy:)

Gość gość
startuje do takich max 19 letnich więc małe szanse żebym nie dziewicy zawracał głowę ;)

Gość gość
to prędzej nie dziewice zawracają mi ;)

Gość ol
Nie, nie mieści się w kategorii "charakter"... liczba stosunków seksualnych nie jest cechą charakteru.

Gość gość
owszem jest to bo od podejścia do życia zależy liczba facetów jaką się ma na koncie ;)

Gość gość
Ale facet sfrustrowany tam powyzej. A tak wogole to facet za cholere sie sam nie romnozy a kobieta znajdzie sposob i facet nie potrzebny do tego

Gość ol
Załóżmy, że ktoś zadaje takie pytanie: "Czy mogłaby pani wymienić jedną dominującą u pani cechę charakteru?" Poprawna odpowiedź, według mnie: "uważam się za osobę charyzmatyczną" Poprawna odpowiedź według ciebie: " Miałam w sobie pięć k***sów" ... Nie mam słów do twojej logiki.

Gość gość
może odpowiedzieć "jestem rozwiązła seksualnie i jestem nimfomanką" - a to jest cecha charakteru która mówi mi że taka się puszcza ;) xxx facet nie potrzebny? a skąd weźmiesz męskie gamety durnoto :D?

Gość gość
"miałam 5 k***sów w sobie" mówi mi że ma k***wski charakter :) i lubi się yebać :P a więc ryzyko wychowywania nie swojego potomka wzrasta, ciekawostką jest że jak dwie kobiety rywalizują o jednego faceta to starają mu się wmówić rozwiązłość seksualną swojej rywalki tekstami typu " a ta to k***a d***** szmata jest stara puszcza się" itd :)

Gość ol
Jeżeli kobiety o Ciebie rywalizują tekstami " a ta to k***a d***** szmata jest stara puszcza się", to ja się wycofuję, bo to za niskie progi dla mnie. Jeżeli bym trafiła na faceta, który by wybrał inną kobietę, a nie mnie, bo powiedziała o mnie " a ta to k***a d***** szmata jest stara puszcza się", to bym założyła, że są siebie warci. Osobiście gustuję w mężczyznach elokwentnych i doceniających elokwencję u kobiet. Pozdrawiam.

Gość gość
Autorze, to nie dlatego jest tyle samotnych kobiet bo nie ma dziewic, tylko wreszcie kobiety poszły po rozum do głowy i zrozumiały, żeby być szczęsliwą to nie trzeba całe życie usługiwać samcom; prać, podkładać pod nos wszystko, wysłuchiwać obelg ,sprzątać, dawać d...py dla jego zachcianki. Stałyśmy się samodzielne, nieazleżne i dlatego wolimy się nie wiązać na stałe. Apropos: prawiczka dzisiaj ze świecą szukać.

Gość gość
To bardzo proste. Jest duzo samotnych kobiet, bo jest dużo pedałów takich jak ty, ruch/anych przez proboszcza po religii w szkolnej ubikacji i tęskniących przez całą resztę życia za taką formą seksu, w podobnym miejscu, stąd twoje insynuacje. Lecz się psychiatrycznie.

Gość gość
kobieta samotna nie jest szczęśliwa wszyscy to wiemy :) a dziecko dla prawidłowego rozowju potrzebuje obojga rodziców więc samotne stare panny są po prostu głupie a nie dziewice też są głupie bo poszły do wyra z facetem który nie nadawał się na ojca ani męża co zrozumiały po fakcie i przegrały przez to żtcie

Gość gość
Ja jestem bardzo szczęśliwą singielką, a najbardziej z tego, że nigdy nie trafiłam na gó/wno takie jak ty i nie wdepnęłam w nie na całe życie (zawsze zresztą byłam wybredna i bardzo się z tego cieszę). Ominęła mnie wielka tragedia, 1 albo 2 facetów mnie kocha, idzie wiosna, jest pięknie, a ty zdychaj dalej powoli ze swojej programowej katolickiej nienawiści od której pewnie za niedługo się ciężko rozchorujesz i która cię zabije.

Gość gość
Laski, czemu dajecie się wkręcać trollowi ? :D