Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jak olewam faceta to on za mna biega jak głupi a jak jestem miła to

Polecane posty

Gość gość

on mnie olewa? To nawet nie zalezy od konkretnego faceta przykładem jet mój obecny: jak byłam miła to on wtedy mnie czesto olewał, nie chciał seksu itd, przestało mi nagle zależeć, nawet tego nie udawałam, przestało i już , to jak zaczął za mną wtedy biegać, mam wrazenie ,że im traktuje go gorzej to jemu bardziej zalezy? wniosek? facetów trzeba traktować źle, wtedy oni będą cię traktować jak księżniczkę i to nie tylko w tym przypadku tak było, ja już nie wiem..

Gość gość
*on mnie NIE olewa - miało być na poczatku postu

Gość gość
dziecinada

Gość gość
być może ,ale i na facetach po 30-stce ,a nawet 40-stce sie sprawdza, jest to dziwne, ale nie raz tak mialam

Gość gość
Dokładnie dziecinada, takie coś mozna stosować, żeby zainteresować sobą faceta w barze, ale w dalszych etapach znajomości się tego nie robi szczególnie w związku. Widać, że nie traktuje CIę poważnie, tylko jest z Tobą póki jesteś intrygująca jak przestajesz traci zainteresowanie, związek nie ma szans.

Gość gość
tylko ze to sie sprawdza tez nawet po 5 letnim zwiazku, wlasnie tu daje przyklad mojego faceta, zaczał za mna latac jak mnie przestalo zalezec, co najlepsze to nawet nie byla gierka z mojej strony, tylko nieswiadomie tak zrobiłam, teraz by mi nieba przychylił bo traktuje go jak psa :D jejku ,ale ci faceci sa dziwni

Gość gość
9- 05 Gościu, napisałeś dokładnie to co myślę w 100&, a nie chciało mi się pisać.

Gość gość
a ja sie zgadzam z autorka, nie ma czegos takiego jak bezwarunkowa milosc faceta trzeba umiec intrygowac bo inaczej dupa chocbys byla nie wiem jak piekna itd

Gość gość
to znaczy oczywiscie uroda tez jest baaaardzo wazna no ale umiejetnosc intrygowania tez

Gość gość
znowu te wasze usprawiedliwianie bycia zimną suką :P

Gość gość
oni uwielbiaja zimne suki, jak jeszcze sa ładne to b mogli w ogien za nimi skoczyc

Gość gość
gość dziś oni uwielbiaja zimne suki, jak jeszcze sa ładne to b mogli w ogien za nimi skoczyc x Tylko skończona kretynka tak może myśleć! żaden facet nie lubi zimnych suk ale za to lubimy kobiety mające własne hobby, zajęcia bo dzięki temu kobieta nie jest bluszczem.

Gość gość
racja

Gość gość
to jak wytłumaczysz fakt, że jak jestem nawet nieswiadomie taka "zimna suka" to oni za mna lataja jak głupi, a jak jestem poprostu normalna i miła to olewaja? wy sie zarzekacie ,że takich nie lubicie, a zycie pokazuje co innego :P

Gość gość
cóż miłość. Zakochali się i tyle. Masz za złe mężczyzną, że potrafią kochać?!

Gość gość
nie,ale poki nie byłam dla nich taka "zimna suka" to nie gonili za mna i odrotnie jak staje sie za miła to wtedy sie dystansuja

Gość gość
"Masz za złe mężczyzną, że potrafią kochać?!" NA LITOŚĆ BOSKĄ!! MężczyznOM !! TO LICZBA MNOGA! A jeśli tak potrafią kochać,to gdzie to kochanie,jak sie jest dla nich miłą?:P

Gość gość
"gość 2015.03.08 A jeśli tak potrafią kochać,to gdzie to kochanie,jak sie jest dla nich miłą?" Doskonale powiedziane. To sedno sprawy!

Gość gość
Znowu ta dziwna laska ze swoimi pseudoteoriami, to już nudne.

Gość gość
takaaaaa prawda jak bedziesz mila to cie bedzie olewal , dlaczego ?nie wiemmm..

Gość gość
a jaka to jest kobieta intrygujaca ?

Gość gość
Moj 40 letni malzonek do tej pory tak ma.Jak ja do niego : kochanie to on ma mnie w glebokim powazaniu a jak ja do niego : kretynie to mi wchodzi do d...szkoda ale co zrobic?

Gość gość
czyli trzeba byc caly czas niemila ?? to jest sposob ?

Gość gość
NO PANOWIE wypowiedzcie sie dlaczego tak jest,szczerze .. ???

Gość gość
??

Gość gość
Durne analfabetki. Napisać słowa "mężczyznom" nie potrafią, a za dupakę się biorą :O:O:O

Gość gość84
Nie wiem z kim Wy się spotykacie i po co, ale ja osobiście się z tym zjawiskiem nie spotkałem. Co gorsza wiele kobiet wkręca sobie to gow no do głowy i potem rzeczywiście nie ma po co się z nimi spotykać. Skoro nie będą dobre, miłe i w ogolę w porządku, nie pokarzą że im zależy itp., to po co mi taka?

Gość Taki_jeden_964
Nie wiem czemu tak jest. Jakby laska do mnie mówiła kretynie na pewno bym za nią nie latał, no chyba że faktycznie byłbym kretynem. Reszta, jak lub takie... to niech sobie lubi. Jeden lubi się stroić, a drugi jak mu buty śmierdzą.

Gość gość
biega nie za toba ale za odzyskanie poczucia wartosci ktore mu zabierasz.

Gość gośćewunia
11:02 Dokładnie tak W związkach w ogóle trudno rozróżnić, co jest sprawą ego, a co "miłością". Raczej przewaga ego.