Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja dziewica On prawiczek jakie szanse na związek?

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim. Jestem Zuza i jestem jeszcze dziewicą a mój ukochany jest prawiczkiem. Chciałabym się was poradzić jakie są szanse na udany związek z prawiczkiem. Ja też z nikim wcześniej nie byłam. Oboje jesteśmy prawie dorośli znaczy ja bo mam w tym roku w listopadzie 18 lat a mój ukochany w tym roku skończy 25 lat. Czy według was miłość nam wystarczy czy powinnam poszukać sobie kogoś starszego i z doświadczeniem w tych sprawach?

Gość gość
ja tez bylam kiedyś dziewica mój chłopak wtedy tez. na początku ludzilam sie oo ja dziewica on tez jeszcze tego nie robil, pewnie jesteśmy dla siebie przeznaczoni itd itd.potem zrozumialam, ze to nie ma sensu, ze ja potrzebuje motoru do dzialania, a nie ja musze sie nim zajmować od zera. kobieta potrzebuje najpierw zobaczyć ze jest bezpieczna w tej kwestii a nie jeszcze sama wybierać wszystko.

Gość gość
moja jedna koleżanka proponowała mi romans z żonatym mężczyzną albo po prostu jakimś po 30 co miał już bardzo dużo kobiet. Podobno taki co miał wiele kobiet to jest wartościowy mężczyzna jednak moja mama mówi zupełnie co innego, że warto docenić to, że właśnie mężczyzna nie lata na prawo i lewo. Jestem zagubiona.