Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobiety chcą być utrzymywane?

Polecane posty

Gość gość
facet więcej wnosi do związku (często wręcz tyra z babą na grzbiecie i holuje ją przez życie nic z tego nie mając), więc podczas rozstania on zyskuje a baba traci. Baba traci kasę i wsparcie emocjonalne oraz intelektualne a facet nagle ma: więcej kasy, więcej czasu a za to mniej stresu! Dlatego prawie wszyscy faceci których znałem (łącznie ze mną, hehe) po rozstaniach odżywali.

Gość gość
gość dziś facet więcej wnosi do związku No to po co ci związek rodzina i kobieta towarzyszka życia ??? Bądź całkiem sam i bez żadnych szans, całkiem sam Własna graba i burdele, bez zobowiązań. Nie musisz dzielić z nikim życia, nie musisz mieć lojalnej towarzyszki życia na dobre i na złe, skoro nie masz takiej potrzeby ani upodobania. Mi mi się nie wydaje że kobiety chcą być utrzymywane, to nie tak , pomińmy pasożyty (takie też są ale to taki rodzaj prostytucji, toważystwo za kasę) Po prostu chodzi o to że oboje muszą dobrowolnie ciągnąć wspólnie "wózek zwany życiem) i każde powinno dawać z siebie wszystko i szczerze, aby ten wózek toczył się najbardziej optymalnie. Ma być wspólnie i uczciwie, każde według swoich zdolności i możliwości dla pokonania wymogów życia, bez obijania się i egoizmu. Bez wzajemnego liczenia swojej kasy, nie ma "swojej" musi być "wspólna " i wzajemnie. Jak tego nie potrafisz to nie wiąż się z nikim, bądź sobie sam i w pełni egoizmu.

Gość gość
no tak cwaniary możecie tak gadać, bo wy nic nie robicie, tylko bierzecie albo odrzucacie faceta ''to po co ci związek rodzina i kobieta towarzyszka życia ???'' żeby nie być samotnym,ale cena dla faceta zawsze o wiele przewyższa zyski-u kobiety jest odwrotnie