Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie Cynik, Ciotki i Najszybszy?

Polecane posty

Gość gość
inteligencji nie ma to niech ma czkawke :D

Gość gość
a on może obrażać Muszko?

Gość gość
a Muszka może obrażać gościu?

Nie powinien. No, ale już dzisiaj napisałam u wilka na temacie, że to, że ktoś się głupio/ źle / niegodziwie zachowuje nie powinno oznaczać, że sobie obniżamy poprzeczkę. W praktyce bywa róźnie, bo jesteśmy tyko ludźmi, ale przynajmniej ma się jakieś wartości do których się dąży.

Nie obrażam nikogo. Co innego nazwać czyjeś zachowanie i powiedzieć co się widzi, a co innego kogoś obrzucać inwektywami. Ostatnio utkwiło mi np. w pamięci jak ktoś do mnie napisał: sku/rwiała szm/ato, czy debilko. To jest dopiero obrażanie :)

a juz mialo byc tak fajnie:D to forum mialo szanse na nowe osoby. hmmm jednak wracacie i blyszczycie intelygencja i urokiem:O masakra

Gość gość
A ten bledny to gdzie cię obraził?

Gość gość
nowe osoby? zmień nick błędny i bedzie nowa twarz. tabasco już to zrobiła🖐️

tabasko nie zmienila jeszcze nicku:D wiedzialbym o tym napisalem osoby a nie nicki gosciu.

Gość gość
a no tak tak jak wy z zakutym łbem

Gość gość
tabasco jest z ekipy od rogatej 🖐️

jak sie widzi taki syf to nawet mne sie odechciewa pisac a co dopiero normalnym ludziom. muszko moze przewietrzymy kafe co? tak chociaz na tydzien co? przez ten czas łajba nie zatonioe:D obierzcie kurs na szczescie o tam w tamtą strone:) (obdazyl ja usmiechem i wskazal palcem)

Gość gość
Cukier to Ty?

No, ale o co Ci chodzi Błędny, jaki syf? Sugerujesz, że osoby, które są na nowym forum są syfiaste, że ja jestem syfem? Musimy odejść, bo jesteśmy syfami i cudowni albo przynajmniej interesujący ludzie, jak nas czytają, to odechciewa im się pisać? Takie masz argumenty żeby ludzie , których nie znasz i właściwie powinno Ci to zwisać, czy są, czy ich nie ma, odeszli z tego forum? :)

a cukier robil bledy gosciu? noooo x muszko tak macie w swych szeregach wlasnie taki syf. dobrze zrozumialas:D a teraz koncze i ide spac. wszystkiego najlepszego wzystkim kobietom tobie tez smierdziuszko bez odbioru

Gość wadera69
Ograniczenie w postrzeganiu rzeczywistości przybrało właśnie skrajna formę.

Gość gość
ja p*****le kółko wzajemnej adoracji :-o

Gość gość dno
69 o jakiej Ty sztamie mówisz? Jesteś tak naiwna by się tu w dozgonne przyjaźnie bawić?

aaaaaaaaaaaaaaaaa przeciągnął sie i ziewnął hmmmmm wpadlem zgasic swiatlo a wy tu dalej :O wedi moja ty wyrocznio i mądrości narodu mam małe ale ... nieodwzajemnionego chamstwa? hmmmmmmm pozwolisz ze sie nie zgodzę, jest odwzajemnione przez kółeczko widzących inaczej:D co do inwencji hmmm wybralbym trójkąt, mimo ze 69 masz w nicku to kwadrat? i to jest twórcze?to jest moj ostatni wpis do ciebie ja mam zakuty ty scisniety:D dobranoc i powodzenia na wodach edenu:P

Gość gość
Arka dla wybrańców?:-D Tylko znów jak zwykle ktoś farbę puścił.Mało uważnie członków wybraliście. Wadera ty też jakby miałaś z kim pogadać,nie?;-)