Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaus

Wypadnie włosów po narkozie co robić

Polecane posty

Gość klaus

11 listopada miałam artroskopię kolana oczywiście byłam usypiania i do tej pory strasznie wypadają mi włosy , kiedyś miałam gęste i puszyste a teraz większa połowa wypadła. Kupiłam sobie specjalną szczotkę tangle teezer ponieważ przeczytałam na internecie ,że ta szczotka nie ciągnie tak włosów przez co zostają one na głowię :P jednak nadal wypada ich dość dużo. Kolejnym kłopotem jest to że czeka mnie kolejny zabieg na to kolano i znowu trzeba będzie mnie usypiać ( znieczulenie w kręgosłup odpada - trauma z dzieciństwa ) i strasznie się boje ,że wyleci mi to co mam na głowie. Jestem raczej pewna,że to przez narkozę ponieważ zaraz po operacji wypadła mi także plomba z zęba i nigdy wcześniej nie miałam problemu z wypadającymi włosami. Kupiłam też specjalny szampon dla dzieci , który zawiera mniej tych chemikaliów , odżywki i nic ..słyszałam,że olejek rycynowy może pomóc - ale czy coś jeszcze ? macie jakieś rady ? NIE CHCE BYĆ ŁYSA :((

Zapraszam do polubienia fanpage na fb Przedłużanie włosów Profil stworzony dla wszystkich, którzy chcieliby podzielić się doświadczeniem z zabiegiem przedłużania włosów. Opinie, sugestie i porady. Czekamy na wasze opinie :) ht tps ://ww w.facebook.com/pages/Przed%C5%82u%C5%BCanie-w%C5%82os%C3%B3w/551006111585042 Sprawdź koniecznie! Informacje i konkursy! – Bądź na bieżąco :)

Zapras zam do polubienia fanpage na fb Przedłużanie włosów Profil stworzony dla wszystkich, którzy chcieliby podzielić się doświadczeniem z zabiegiem przedłużania włosów. Opinie, sugestie i porady. Czekamy na wasze opinie :) face book. co m/pages/Przed%C5%82u%C5%BCanie-w%C5%82os%C3%B3w/551006111585042 Sprawdź koniecznie! Informacje i konkursy! – Bądź na bieżąco :)

Stosuj tabletki Doppel-herz activ "Na włosy i paznokcie. Polecam też herbatkę z pokrzywy. Możesz też spróbować wzmocnić jakoś zewnętrznie, na przykład odżywką Wax - jest taka do włosów słabych i wypadających. Jak również szampon Seboradin, Dobrze by było gdybyś kupiła sobie ampułki placenta, one pomagają. Możesz też kupić w aptece coś innego do wcierania na wypadanie włosów np ampułki klorane też są dobre.< nie zaszkodziło by gdybyś też kupiła szampon i odżywke z klorane zawierający chinine i witamine B szybciej wzmacnia włosy.