Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyc mi sie chce

Polecane posty

Gość gość

chcialabym sie poradzic w pewnej sprawie od lat cierpie na depresje,mam problemy z nerwami,jest to spowodowane przezyciami z ostatnich lat,miedzy innymi ciezkie relacje z tesciami(tesciowa o malo mnie nie pobila,jej spiski,sklocanie nas),problemy finansowe,brak wsparcia w mezu jego zrozumienia.On wie ze miewam chwile ze jest ze mna zle ze potrzebuje wyrozumialosci ,wsparcia,zrozumienia ktorego nie otrzymuje,w zamian tego slysze tylko"ty masz X lat,nie moge ci wspolczuc bo nie wiem przez co przechodzisz(!!),przesadzasz,jestes przewrazliwiona,nie umiem (nie chce bo do konca nie jestem przekonana w jego niemoznosc)) ci pomoc itd itp.. czyli zacisnij zeby i sobie jakos radz..wysmiewana byla moja chec pojscia na terapie,leczenie..ja mu mowilam ze zyje od x lat w piekle ze czesto chcialam skonczyc ze soba nic nawet takie slowa go nie zszokowaly na tyle zeby cos zmienic w naszym polozeniu..wedlug niego malzenstwo wyglada tak jezeli on mowi nie na cos a ja mowie tak to ma byc nie(zadnych kompromisow ustepstw),ma byc z jego str tez tak zeby cos sie zmienilo,cvzy to nie jest chore? co mnie ostatnio zszokowalo to jest to ze on ma duzo empatii ale do obcych nie do wlasnej zony!w jego pracy jest chlopak ktory miewa stany depresyjne i jest bardzo nerwowy,nie dogaduje sie z jakas tam babka wspolpracownica czesto sie kloca.Ostatnio ten chlopak bardzo zle sie zachowywal ludzie wzieli go na bok zeby z nim porozmawiac o co chodzi,moj maz z tego co wiem(sam mi opowiedzial)byl tym ktory wzail na siebie to zeby tego chlopaka uspokoic,malo tego wzial na siebie chec rozwiazania jego problemow,wiec bedzie pisal @ do kierownictwa,wstawial sie za nim itd) jest mi cholernie przykro ze nawet czesc z tej energi nigdy nie poswiecil zeby pomoc swojej wlasnej zonie(!) powiedzialam mu to ze jak to jest ze nie chcesz mi pomoc/nie mozesz(jest wyjscie z tej sytuacji w ktorej jestesmy tylko to wymagaloby troszke extra energi na ktora on sie nie zgadza) jego pomoc dla mnie jest taka kup sobie valeriane i zacisnij zeby!to jak to jest ze obcemu chce i moze pomoc a wlasnej zonie nie?

Gość gość
Rada ; nigdy nie jedz do anglii bo odbiora tobie dzieci i umieszcza w zakladzie psychiatrycznym

Gość gość
ostatnimi czasy jest wysyp ludzi z depresją a przyczyną najczęściej jest niedobór witaminy D3

Gość gość
Gość 17;59 Możesz szerzej to wyjaśnić o co chodzi z tą witaminą?