Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćip

Majowe kinder niespodzianki2015

Polecane posty

Gość gośćip

Jak tam wasze dzidzie w brzuszku i przygotowania na maj? U mnie corka *****iwa, za miesiac bede szykowac wyprawke dla malutkiej

Gość gośćip
Córka RUch_liwa. Nie rozumiem Czemu tego slowa nie pokazalo. Czyzby az takie brzydkie lub wulgarne?

Gość gość
Kinder niespodzianki??? Dlugo nad ttm myslalas autorko?

Gość gość
kinderniespodzianki :o a już myślałam, że nic bardziej trywialnego od Majóweczek, Grudnióweczek i innych óweczek i ówek nie będzie, a tu następna słodko pierdząca debilka i jej dzidzia w brzuszku :o kupujesz śpiochy? FASCYNUJĄCE!

Gość gość
Do 20:49 Przykro mi ze nie jestes szczesliwa i swoje nieszczescie chcesz przelac na innych wyzywajac. Gdzie autorka napisala ze kupuje spiochy? Jakos nie potrafie tego watku znaleźć

Gość gość
a wyprawka to nie min. śpiochy? :O

Gość gość
A czy kazda wyprawka zawiera spiochy? Az sie pani oburzona nieszczesliwa zawstydzila ze tez spiochow w temacie nie znalazla. Wyprawki nie rozpisala moze miala na mysli lozeczko wozek i ubranka a nie same spiochy olej. Co za jad z ciebie plynie zeby ciezarne atakowac i od roznych wyzywac. Do psychiatry sie udaj niezwlocznie

Gość gość
Kolejna ogłupiała... Kobitki czy wy serio musicie używać takiego języka? Też jestem mamą ale jak czytam o fasolkach,serduszkowaniu,tempkach,owulkach i KINDER NIESPODZIANKACH to mnie trzęsie...:/ Nie można założyć wątku "Ciężarne- Maj 2015" albo "Poród - termin maj 2015" lub coś w tym stylu? znacznie lepiej brzmi :)

Gość hgg
Kinder Niespodzianka przebiła absolutnie wszystko ;D Pobiła mrożaczki, owulki, fasolki, serduszkowanie, gulszyki, żołnierzyki, po prostu przebija wszystko.

Gość gość
Ze na serio mowa o plodach? A ja glupia myślałam. , ze dowiem się o jakiejs fascynującej, limitowanej edycji kinder niespodzienek :) czlowiek uczy się kazdego dnia...

Gość gość
A mi sie tam podoba bo nie mysli sie o krwi bolu porodzie. To takie optymistyczne i bajeczne

fakt, rozpakowanie kinder niespodzianki brzmi nadzwyczaj słodko ;D

Gość gość
ja z 20;49 tak sobie te śpiochy zironizowałam odnośnie wyprawki ale tępe debilki rozkładają wszystko dosłownie i na czynniki pierwsze rozkminiając, ze to może być łóżeczko przecież :P hahaha coraz bardziej popieprzone te rozwścieczone inkubatory na nóżkach, tak, BEZMÓZGIE INKUBATORY NA NÓŻKACH bo z normalnymi kobietami w ciąży to wy nie macie nic wspólnego i robicie im czarny PR niestety :(

Gość gość
kiedyś założyłam temat SRACZKI 2014. cieszył się dużym zainteresowaniem. kinder niespodzianka... i znowu ręce i cycki mi opadły.

Gość gośćip
23:16 kto rozkladal doslownie to rozkladal ja napisalam wyprawka a ty napisalas spiochy wiec ladnie o sobie piszesz :)

Gość gość
myslalam ze chodzi o czekoladowe jajko, ze w maju jakies fajne zabawki beda dla dzieci :P

Gość gość
może znowu wypuszczą te hipopotamki happy hippos :D były super!

Gość gość
Hipcie hehe klasyka, ja uwielbiałam też crazy crocos :D

Gość gość
Ja ostatnio założyłam temat, że będę serduszkować z mężem i trzymajcie kciuki, żeby w brzusiu pojawiła się fasolka i kilka idiotek się nabrało :p więc mam nadzieję, że to też jest żart!

Gość gośćip
10:05 ty tylko taka glupia udajesz czy masz problem z jakaniem sie. Jak piszesz tak mowisz pewnie. Ale wstyd. Nie po to zakladalam ten temat zeby ograniczone jakaly mnie obrazaly wiec jak sie tobie nudzi to idz pobiegaj wokol domu albo poskacz na jednej nodze a nie smiecisz swoim durnymi postami

Gość gośćip
I usunol sie post z 10:05 i prawidlowo. Tak bedzie pewnie z kazdym postem ktory bedzie obrazac. Wiec dziewczyny które zamierzaja obrazac nie produkuje sie i nawet nie zostawiajcie tu postow.

Gość gość
Bardzo mi zal dziecka autorki. Posiadanie matki kretynki to wielka krzywda dla dziecka. Matka mowiaca o sobie "kinder niespodzianka" :O Zalosne!

Gość gość
Autorka może jest gruba i tłusta jak czekoladowe jajo?