Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niqua

mój mąż to zimny, wyrachowany drań

Polecane posty

Gość Niqua

Od początku... Wyszłam za mąż 13 lat temu z wielkiej jak mi się wtedy wydawało miłości. Postanowiliśmy że dziecko będziemy mieć jedno, tak żeby zapewnić mu wszystko. Kupiliśmy mieszkanie, zmieniliśmy samochód na nowszy i siedem lat temu urodził się nasz jedynak. Po powrocie ze szpitala zostałam bajzel w domu i pustą lodówkę. Pan mąż rzucił moją torbę w progu i oznajmił że jedzie do firmy. Dziecko spało, szwy po cesarce swędziały niemiłosiernie, śmierdziałam szpitalem... Siadłam przy stole żując jakąś suchą bułkę i wyłam... Potem było już tylko gorzej... Jak pierwszy raz nazwał mnie k...ą dziecko miało parę miesięcy... Ciągle wysłuchuję że się nie nadaję, że jestem za stara, wyglądam dość tęgo (przy wzroście 164 ważę 59 kg) itd.,itp.... Nie wychodzimy razem bo -patrz wyżej, nie obchodzimy rocznicy ślubu bo to nie czerwona kartka w kalendarzu, Dnia Kobiet bo to żadne święto... Mam dość bycia niewidzialną... Czy któraś z Was też tak ma?

Gość gość
Każda! Prawie każda. Facet to świnia i egoista! Olej go! Zajmij się sobą, wychodz z koleźankami, na basen ,do parku na spacer, zapisz się do klubu itd. Rób coś. Wtedy Ciebie zauwaźy. Obowiązkowo nowa fryzura, ciuchy, kup psa... skąd jesteś???

Gość gość
Egoista prędzej.

Gość gość
Ja tak nie mam bo wybrałam normalnego mężczyznę. Mój mąż jest ciepły, czuły i kochający romantyk. Nie wiem czemu niektóre kobiety wybierają takich chamów.

Gość gość
święte słowa. autorka sobie takiego wybrała, to niech teraz nie płacze, jak dzidzia. żenada.

Gość gość
złożyłyśmy specjalne zamówienie : cham, prostak

Gość gość
Facet uruchomił funkcję _adaptacyjna. Jak sama piszesz, podczas związku z tobą stał się innym mężczyzną. Kto z kim przystaje.............?

Gość Niqua
NIGDY nie przyszło by mi do głowy go wyzywać albo obrażać! O jakiej adaptacji mówimy?

Gość gość
Wiesz. .. przy takim wzroście taka waga to naprawdę grubo. Waze tyle samo ale mam 15 cm więcej wzrostu i nie uważam się za chudzine

Gość gość
proponuję rozwód, szkoda życia. Ja tak zrobiłam i nie żałuję

Gość gość
zostaw chama poki mloda jestes :) nie warto tracic czasu na takiego bydlaka lepiej samej, przynajmniej spokoj, nikt nie drze ryja, robie to na co mam ochote o :)

Gość gość
Nie,nie mamy tak.To nie jest jedyny model związku,choć pewnie dość powszechny.Dobry,kochający,troskliwy facet to rzadkość. Po co ci taki drań?Nie tylko nie dba o ciebie,ale i krytykuje.To już samej lepiej.

Gość gość
i to są wasze sielanki rodzinne,w ukryciu koszmarki,nie rozumiem po co mnie namawiają na śluby i kierat,albo baba obrzydzi życie facetowi albo odwrotnie,idealnie jest raz na sto lat

Gość gość
dlaczego kobiety lecą na chamów i drani? dlaczego normalni mężczyźni są sami?

Gość gość
To ile ważysz nie ma znaczenia, zresztą 59 kg to nie jest dużo... Jak facet mówi tak do kobiety to jest zwykłym chamem.... i tyle.. co do dziecka i pomocy to będąc w ciąży powinnąś poznać jego zdanie na ten temat i domagać się pomocy. Mój np nie umie wiele w domu, ale przynajmniej było czysto, zakupy w lodówce...

Gość Niqua
Ka też się nie uważam za chudzinę... Tyle tylko że ja po 13 latach małżeństwa i jednym dziecku ważę 4 kilo mniej niż w dniu ślubu a Pan mąż 18 kilo więcej... Ale to ja podobno wyglądam dość tęgo...

Gość gość
ty nie wazysz duzo. ja waze 52 kg przy wzroscie 155 cm. nosze rozmiar 36. jestem jedna z najszczuplejszych kobiet w pracy. ja nie wiem gdzie ten facet ma problem. niech sie lepiej obejrzy na ulicy jakie grube balerony sie tocza po chodnickach. ignoruj to co mowi. smiej mu sie w twarz i mow ze uwazasz sie za atrakcyjna. upokarzanie ciebie jest jego pozywka. bez mozliwosci znecania sie nad kims bedzie nikim. pokaz, ze jego slowa cie nie ruszaja.

Gość go3ść
Myślę, że chce odciągnąć uwagę od siebie. Ale Ty nie pozwalaj na to, następnym razem powiedz, żeby spojrzał na siebie w lustro itd. Niech też go zaboli...

Gość gość
Wiesz co ja waże 68kg przy wzroście 168 i wiem jak wygladam, ale gdyby facet mi powiedział, że jestem tęga to by dostał w zęby... ale Moj o tym wie! czas aby Twój się o tym dowiedział!

Gość gość
gość dziś To co robisz to PRZEMOC w związku ! Powinni Cię zamknąć w więzieniu!

Gość gość
10,54 jestes tega