Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpOna

.. On

Polecane posty

Gość helpOna

Na codzień mnie ignoruje udaje obojętność do mojej osoby często też krzyczy, obwinia już nawet nie zartuje ze mną jak kiedyś ale czy może coś do mnie czuć chociaż nigdy wcześniej nic nie było

Gość gość
Chyba Cię nie lubi..

Gość gość
chyba to sie stolek jak mu sie podpiluje noge

Gość gość
Czyli może i tak skrywa swoje uczucia- odrzuca i tepi cie bo nie może z tobą być

Gość gość
1,54,a nie pomyślałeś że to b,egoistyczne z Twojej strony bo może druga osoba cierpi z tego powodu ze też nie może być zTobą. a Ty jej jeszcze dokładasz

Gość gość
No może i Cierpi ale czy możliwe by ktoś tak traktował osobę i darzyl ją uczuciem?

Gość gość
możliwe bo to reakcja obronna przed odzuceniem,niepewnoscią co do wzajnosci uczuć..zwłaszcza obroną przed ogarniającym uczuciem jeśli człowiek jest w związku i ma niepewny grunt pod nogami..czasem ktoś udaje obojętność bo boi się angażować..lub czuje sie zaangazowany a wie że i tak nic z Tego nie bedzie.bo druga strona też udaje obojętną.

Gość helpOna
Nie ukrywam że, coś do niego czuję mimo iż mnie tak traktuje kiedyś super się dogadywalismy, śmialimy, rozumielismy.. Teraz już nie to samo; (może on wyczuł mnie mimo iż ja na światło dzienne nie wypuszczam swojego zainteresowania i chęci do jakichkolwiek zbliżeń. .' Chociaż czasem mam myśli by zajść go pocałować czy przytulić nie mówiąc już o bliższym zbliżeniu; D bo to juz taka fantazjaa ale Chciałabym go tak w każdym centymetrze mieć blisko Siebie;/

Gość gość
nie szukaj drugiego dna ,on nie jest toba zainteresowany

Gość gość
o i znowu pieprzenie o jakimś drugim dnie !,masakra!.kto to wymyślił w ogóle co za głąc?

Gość gość
To nie dno!

Gość gość
On jest dobry ale ukrywa to

Gość gość
To się bierz za niego zachodzisz w ciemny róg, łapiesz za tylek i calujesz do utraty sił!

Gość gość
kup mu pościel na e-posciele pl ... ja tak rozkochałam w sobie mojego obecnego męża :D ale reszty nie zdradzę :)