Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka 96

Denerwują mnie dziewczyny, które mowia, że mają małe piersi choć to nie prawda

Polecane posty

Gość maleńka 96

Wkurzają mnie takie kobiety. Mówią ze maja małe, że się go wstydzą, że by go powiększyly choć ich biust to conajmniej 70 B/C i jest w sam raz do ich figury. Ja mam małe piersi bo ledwo 70A. Jak słyszę ze kobieta z biustem 70 C mówi że ma małe piersi i się go wstydzi to mnie szlak trafia, czuje się jakbym była facetem, a nie kobieta skoro nie mam "małych piersi 70B", jak można narzekać na taki ładny biust?

Gość gość
Bo im chodzi tylko o to aby je dowartościowywać. Np, żebyś powiedziała coś w stylu, Ty to masz piękne, zobacz jakie ja mam brzydkie.... :) rozumiesz? Olej takie baby....

Gość gość
Mnie też takie kobiety wkurzają na maxa

Gość gość
Powiedz jej że jak kiedyś przytyje to będzie miała cyce do pasa....

Gość maleńka 96
Jak one mówią takie rzeczy, a robią to przeważnie gdy ja jestem w pobliżu to staram się to ignorowac, ale jestem tak wściekła że ledwo powstrzymuje się od walniecia tych głupich gęb

Gość gość
robią to by słyszeć komplementy. "oj ja mam taki mały biust:( No co ty masz taki duży i piękny"

Gość maleńka 96
Czasami te żmije patrzą się na mnie jakby chciały żebym właśnie coś takiego powiedziała, tak jak mówicie. Ale ja nic nie mówię :) nie usłyszą ode mnie takich słów :). Powiem więcej, raz jak mi coś takiego powiedziały to kilka min później zjawił się mój facet, który uwielbia mój mały biust, a wiem ze mówi prawdę bo jest szczery do bólu i potrafi powiedzieć ze woli to czy tamto, (powiedział mi ze mam za mały tyłek ze woli większe to zaczęłam ćwiczyć i teraz jest dla niego idealny :D) wiec wierze ze podobają mu się moje piersi, dlatego gdy przyszedł do mnie i zaczął mnie chwalić jakie mam piękne ciało ze cudne pośladki przepiękne piersi, wpatrując się w nie i dotykając delikatnie to nie którym buzię żołądka a nie którym zaczerwienily :D haha A jak mówił ze takie są dla niego idealne, bo w sam raz do wszystkiego i ze zawsze będzie taki śliczny i ze nie chce większego to kompletnie niektóre były białe jak ściana a niektóre czerwone jak pomidor haha :D potem mówiły ze faceci kłamią ze wola duże, ale mój zawsze miał fiola na punkcie małych wiec mnie to nie rusza xD

Inteligentny facet woli małe biusty lub takie w sam raz a nie wielkie obwisłe balony które w staniku wyglądają ok ale po jego zdjęciu już nie

Gość maleńka 96
Żołądka = zbladly

Gość maleńka 96
Coś mi się zdaje że one chcą mnie wpedzic w kompleksy

Drogie Panie... WIelu Panów lubi każdy rodzaj biustu, przestańcie się przejmować takimi rzeczami... :)

Gość gość
Mały biuścik jest piękny, jędrny i sexi. Takie cytrynki

Gość poruszenie_W_bokserkach
też mnie to denerwuje ale jakoś z tym żyję :classic_cool:

Gość maleńka 96
Ciągle czekają te wiedzmy na to ze ktoś im powie ze maja piękne, w sam raz, że o takich można marzyć, czekają na komplementy ze strony mężczyzn i zazdrość ze strony innych kobiet, no a ode mnie mają całe nic :)

Gość gość
P*****lnac takie głupie babska

Gość gość
Tak samo wiele kobiet mowi ze musza schudnac bo sa grube,a tak naprawde licza na komentarze typu "no chyba zartujesz,wygladasz super, nie masz z czego sie odchudzac".

Gość gość
Ja wtedy im przytakuje i mówię że faktycznie powinna schudnąć czy też że ma małe piersi :P

Gość gość
Moja kolezanka wazy 45 kg i twierdzi ze przytyla ostatnio i musi schudnac,ja pierd..

Gość maleńka 96
Heh ja ważę 45 kg ale ja chce przytyć żeby nie mieć samych kości

Gość gość
10 kg wiecej by ci nie zaszkodzilo :p

Gość maleńka 96
Mi wystarczy jak przytyje 5 kg bo mam 158

Gość maleńka 96
158 cm wzrostu