Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do zdradzajacych

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do tych ktorzy zdradzaja. Jak Wy sie maskujecie? Tzn, np nie wracacie do domu tylko uprawiacie sex z kims innym I co jak wrocicie do domu? Co mowicie? Przeciez wspolmalzonkowie wiedza mniej wiecej jaki kto ma rozklad dnia? Jakim cudem udaje sie ludziom tak sciemniac czasem przez lata? Dodatkowo, czasem ktos pisze ze wyjechal/wyjechala na weekend z kochankiem. I co? Malzonek/Malzonka nie pyta gdzie jedziesz? z kim? dlaczego? O ile rozumiem ze jednorazowy skok w bok da sie ukryc to jak Wy ukrywacie romans ktory trwa miesiace albo lata?

Gość gość
jak sie chce to się wszystko da

Gość gość
To jest dość proste. Najciemniej pod latarnią. Ja przez krótki okres zdradzałem żonę z córką jej siostry. Nikt nic nie podejrzewał bo ona bywała u nas od zawsze. Żona jej pomagała w szkole itd. Więc jak żona rozpoczęła jakąś tam podyplomówkę, jej siostrzenica dalej przychodziła do wujcia na pogaduchy. A że miała już 19 lat, a wujcio 33 to zdarzyło się wylądować w łóżku i lądować w nim przez kolejne kilka miesięcy. Aż ona mnie "zostawiła" bo wyjechała na studia i tam znalazła sobie faceta, któremu ma zamiar być wierna.

Gość gość
@gość dziś az zazdroszcze ;-)

Gość gość
To bardzo prosta sprawa. Ja po roku małżeństwa poznałam na wypadzie z koleżankami do baru fajnego faceta. Był w delegacji w naszym mieście. Spotykaliśmy się u niego, czasem jakiś wypad za miasto, mówiłam że ode do koleżanki na pogaduchy, on mnie nie sprawdzał, ona kryła. A jak go przenieśli to kilka razy on przyjechał albo niby z nią jeździłam do jej siostry w Poznaniu pilnować jej dzieci ☺ i trwało to wszystko rok. Aż wrócił do domu na drugim końcu Polski i się skończyło. A teraz jestem grzeczna

Gość gość
ta

Gość gość
Nigdy nie ufaj kobiecie i zawsze sprawdzaj. Moje motto. wierność to obecnie towar deficytowy

Gość gość
I vice versa. To samo tyczy się mężczyzn.

moja koleżanka zdradzała swojego faceta przez parę lat, z kolegą którego przedstawiła jako geja. facet zero zazdrości,a dziewczyna miała spokój.

Gość gość
I to jest najlepszy przykład na to, że kobiety są dyskretne a mężczyźni nie potrafią się powstrzymać od przechwalania się jakimi to są ogierami.

Gość gość
Jak można być tak Fałszywym by zdradzać najukochańsza osobę!Tylko w trojkącie lub wymiana Partnerów by nie krzywdzić kogokolwiek.A jak wydzie pokątna zdrada na jaw to bedzie koniec związku!!!

Gość gość
Ja moge a Ty nie! :D

Gość Leeenaaa
a od czego są wyjścia do koleżanki na pogaduchy:P na fitness , basen czy zakupy na które faceci nie znoszą z nami chodzić :P wyjazd na szkolenie tez może się trafić :P