Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieszczesliwiezakochana ona

Jak sie uwolnic Pomozcie

Polecane posty

Chodzi o dawna milosc. Poznalismy sie prawie 5 lat temu, bylismy ze soba 3 miesiace.....wszystko zakonczylo burzliwie. Cierpialam bardzo dlugo, chyba z 2-3 lata. Potem poznalam swojego ex ale nic z tego nie wyszlo, potem znow nic nie wyszlo. Teraz znow ozylo wszystko. Pamietam kazdy gest, dotyk, jakby to bylo wczoraj. Palma mi znow odbija! Po 5 latach!!!! A ja wciaz o nim mysle. Mam juz tego dosc, bo przez ta chora milosc zmarnowalam juz 5 lat I chyba zmarnuje sobie zycie. Nie jestem w stanie sie w nikim zakochac, bo nadal kocham jego. Jak sie uwolnic od tego chorego uczucia. Od tygodnia caly czas mysle znow o nim jak opetana. Nie moge spac! To chore! Przeciez ja nawet nie Wiem czy on sie juz nie ozenil, czy ma kogos, rodzine......nic Boshe! Ludzie pomozcie, bo ta niespelniona milosc zatruwa me zycie! Jak sie od niego uwolnic!!!!!

Gość gość
Widać,że masz problemy emocjonalne. Do psychologe moja panno, bo póżniej będzie tylko gorzej, szczególnie dla tych, którzy się z tobą zwiążą. Na chwilę obecną widać, że nie umiesz zamykać za sobą drzwi. Póżniej w życiu to bardzo przeszkadza.

Gość gość
Ja pier. mam to samo..

Co by się musiało stać, żebyście stanęły na nogi? On się nie pojawi już w Waszym życiu. Wiec co się musi stać, żebyście się otrząsnęły?

No wlasnie! Ale ja juz chce zapomnieliscie wiec skad znow te glupie mysli? Przeciez Wiem ze nic juz nie bedzie a jednak te mysli kraza! Mam tego dosc

K****a 5 lat zmarnowanych. Jak z tym skonczyc!!!!

Zacznij żyć swoim życiem. Jak się łapiesz na wspomnieniach to odwróć myśli, zajmij się czymś. A jeśli to jest natrętne - to idź do psychologa. Ale zrób z tym porządek bo życie przeleci!

Nie uderzylby.....uwierz. Zbyt opanowana jednostka.

Nie chcesz się z niego wyleczyć. Gdyby było inaczej, nie pisałbyś tak, jakbym miała go oskarżać. Nie wyobrażasz sobie, ze robi ci coś złego, to znaczy, ze nie masz blokadę na złe emocje z nim związane. Kierunek psycholog.