Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolezanka poprosila by moj facet ją nauczyl

Polecane posty

Gość gość

jedna, a nawet 2 kolezanki z pracy poprosily mojego faceta by nauczyly je plywac :/ oboje bedziemy chodzic na basen, mnie tez ma nauczyc, ale tak srednio mi odpowiada zeby jakies kolezaneczki uczyl, podtrzymywal je, dotykal :/ jak powiedzialam ze nie ma takiej opcji, ze niech kto inny je uczy to powiedzial ze za bardzo zazdrosna jestem...a Wy jak sadzicie? :/

Gość gość
mysle wlasnie ze nie zawsze mi sie uda byc z nimi bo roznie pracujemy itp :/

Gość gośćula
zadzwoń do profesjonalnego trenera i zapytaj ile bierze za godzine ,pózniej odejmij 20 % i przedstaw im swoją propozycje. Wcześniej skonsultuj to ze swoim facetem,ja bym na takie altruistę podejrzanie patrzyła.

Gość gośćula
możesz im też grzecznie zaproponować by poczekały około mc aż nauczy ciebie pływać ,wtedy ty chętnie każdą z osobna nauczysz "bo wiesz kasiu ja się muszę skupić i zdecydowanie wole trening inwidualny"

Gość ewkaaaa12345
chyba byłabyś totalną idiotką zgadzając się na takie coś, ja w ten sposób właśnie straciłam faceta więc bądź czujna...

Gość gość
wlasnie mu powiedzialam ze nie ma takiej opcji,zdziwil sie ale powiedzial ze ok. mam nadzieje

Gość gość
A od kiedy to nauka pływania polega na dotykaniu? Oj dziewczyny w ch was robili wasi dotychczasowi "nauczyciele", dlatego nie umiecie pływać. No ale co sobie pomacali to ich:)

Gość ewkaaaa12345
no i dobrze, że postawiłaś sprawę jasno, ja wiem po sobie...tam gdzie masz swojego faceta nie powinno być koleżanek!!! Nigdy!!!

Gość KingaStefankaFanka
Widziałam jak profesjonalny trener na basenie uczył pływać dorosłe osoby i ani razu ich przy tym nie dotknął :) same instrukcje wystarczą więc nie musisz sie zgadzać na żadne macanki

Gość gość
ale wiecie co mnie zaniepokoilo? jak powiedzialam na samym poczatku ze nie bardzo, ze nie chce by je macal itp.. a on ze przeciez nie bedzie po d.. czy innych czesciahc ciala, tylko jak plecy jak na plecach beda lezec albo po brzuchu jak na brzuchu :/ ze nie widzial w tym nic zlego :/

Gość gośćewunia
To ile wy macie lat ze żadna nie umie pływać?

Gość gość
duzo, ale co ma piernik do wiatraka? nie umiemy to nie umiemy, nie kazdy musi od malego umiec :/

Gość gość
nikt nie mial takiej sytuacji?

Gość gość
przesadzasz, popatrz sobie na taniec z gwiazdami jak oni sie tam przytulaja, caluja a maz czy zona na widowni i jakos zyja. O takie cos mozna byc zazdrosnym a nie o nauke plywania. Jak bedziesz taka zazdrosna o byle co to facet cie zostawi. Ostroznosc ostroznoscia ale nie wpadaj w obsesje

Gość gość
up