Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poznać chłopaka, dziewczynę NA ŻYWO? Wpisujcie pomysły

Polecane posty

Gość gość

Pomysły, przemyślenia. Pomysł na wątek nasunął mi się po wątku "co myślicie o poznawaniu ludzi przez internet".

Gość gość
Jeżeli poznaliście waszych partnerów na żywo, to też wpisujcie, w jakiej to było sytuacji.

Gość gość
podchodzisz i rozmawiacie - ot tak!

Gość gość
Ale GDZIE? na ulicy - powiedzą, że jesteś nienormalny, w klubie - rzadko szukają związków :)

Gość gość
klub odpada chyba ze na ulicy w sklepie mozna zagadac o wszystko

Gość gość
Ale ciężko wtedy poprosić o numer, tym bardziej dziewczynie, to są zazwyczaj niezobowiązujące gadki..

Gość gość
up

Gość gość
Na portalach randkowych to siedza laski jakies bajkopisarze. nie dosc ze fot nie daja to jeszcze gadanie o d**y maryny miesiacami,gdy wszystko mozna zalatwic na zwyklym spotkaniu na kawie. Ludzie sa zj****i

Gość gość
ja kiedyś poznałam faceta na ulicy, zaczęło się od gadki, potem poszliśmy na piwo, ale nie wiem czy było warto bo okazał się łajdakiem. W klubie natomiast poznałam wartościowego chłopaka, z którym byłam 3 lata, więc różnice bywa. Najlepiej chyba przez znajomych, na imprezach, większa pewność, że facet jest w porządku i ma mniejsze szanse na ukrycie np żony w Radomiu :p

Gość gość
jak wolisz na żywo to dobrze, bo jak nie to nazywa sie to nekrofillia

Gość gość
najlepiej w miejscach w których bywa się często czy nawet codziennie - szkoła, studia, praca. Jak się tam nie pozna to już później jest ciężko, szczególnie w przypadku kobiet. Polska to nie południowa Europa gdzie ludzie są bardziej otwarci i kontaktowi i łatwiej nawiązują kontakty. A tzw "wychodzenie do ludzi" mało co daje, szczególnie jak trafia się na kobiety w takiej samej sytuacji np na kursach językowych czy różnego typu wolontariaty.

Gość gość bardzoNieśmiały
Hej może mi ktoś pomóc.Jest ona sprzedaje w cukierni jest taka piękna normalnie nie jadam bułek słodkich. Ale zawsze gdy jde do pracy to wchodze i kupuje.Bardzo chciałbym ja poznać ale ja nie należe do pięknych osób i jestem nieśmiały.Nie wiem czy ona ma kogoś. Nie wiem co moge w tej sytuacji zrobić?

Gość gość
No to chyba muszę uciekać na południe, bo ani na siłowni, ani na studiach, ani w Szlachetnej paczce nikogo nie poznałam :P nie wspominając o innych miejscach

Gość gość
no właśnie, na większości kierunków przeważają kobiety, potem trafiasz do pracy i tam też babiniec, kobiety są ogólnie bardziej aktywne społecznie i bardziej się udzielają w takich akcjach jak Wośp czy Szlachetna paczka. Nie ma gdzie nawiązywać tych znajomości.

Gość gość
Kiedyś, dawno temu na uczelni a tak to w pracy :-)

Gość Ranowieros

Dobry temat . Internet się dawno skończył. Jak poznać dziewczynę na żywo ???