Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to ja już wolę walić konia

Polecane posty

Gość gość

i nie roochać niż ładować swojego fallusa w taką w którą się już ktoś spuszczał i zwiedzał od środka :/

Gość gość
hahahaah, zwiedzal od środka, dobre :)

Gość gość
to jest masakra jakaś co się dzieje obrzydliwe jest wsadzanie penisa w coś w co była już wlana cudza inna sperma świństwo!

Gość gość
A ja już wolę być sam i walić konia :) oddawać się swoim pasjom i mieć więcej kasy dla siebie :)

Gość gość
brak kobiety = więcej kasy jest to logiczne tak samo jak od wydawania pieniędzy ich nie przybywa a dzisiejsze kobiety nie są warte funta kłaków piją palą ćpają imprezują chodzą do wyra z przypadkowymi typami zdradzają kłamią no dno...

Gość gość
Dlatego piszę, że wolę być sobie sam :)

Gość gość
ja już dawno postanowiłem, że albo ożenię się z piekną młodą dziewicą albo w ogóle. po co mam brać pod dach i dawać poczucie bezpieczeństwa komuś kto dawał d**y innym i pozwalał się zlewać do c****a? kto wie ilu już tam było i zostawiło po sobie pamiątkę? a dziewica chociaż daje jakąś pewność, że jest czysta! Tylko dziewice zasługują na to by obdarzyć je troską miłością i poczucie bezpieczeństwa!

Gość gość
up

Gość gość
A ja mam 27lat i nie lubię dziewczyn, nie raz byłem wyśmiany z powodu mojego wyglądu przez nich :( nie mam zamiaru już się przed nikim płaszczyć. Już mnie to nie rusza... totalnie olałem przeciwną płeć, dobrze zarabiam i mam swojego ukochanego hot hatchbacka :) Kocham motoryzacje i sport.

Gość gość
same na siebie kręcą bat wyśmiewając i olewając dobrych chłopaków bo tamci roochacze tacy męscy niebezpieczni i podniecający... a gdy kopną ich w d**e to lecą do tych z płaczem których wcześniej olewały ale na szczęscie głupi ci kolesie też nie są i też je wtedy kopią w d**e niech sobie same stworzą poczucie bezpieczeństwa jak takie mądre są

Gość gość
fascynacja seksem po pewnym czasie mija, w sumie jest nudny i fizycznie wyczerpujący

Gość gość
ej ale to na prawdę nie jest fajne gdy wsadzasz penisa do pochwy w której ktoś się już spuścił, w takich chwilach przeszywają mnie dreszcze i pogarda bo postępuje wbrew sobie :/

Gość gość
up