Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1992

Czy w klubie jest szansa poznania fajnego,porządnego faceta ?

Polecane posty

Gość gość1992

Jakie jest wasze zdanie na ten temat ?

Gość gość
Nie sądzę. Jestem w twoim wieku, wiele razy próbowałam i jednak wątpię... Do klubu chodzą ludzie głównie w celach rozrywkowych, nawet jak Ci się gadka z jakimś klei i weźmie twój nr to i tak się nie odezwie, bo wytrzeźwieje najpewniej ;) Lepiej rozejrzyj się wśród znajomych, zapisz na jakiś kurs, zacznij biegać czy jeździć na rowerze. Życzę powodzenia, ale nie spinaj się za bardzo ;) Samo przyjdzie. Pozdrawiam.

Gość gość
Po co i na co wam facet? do czego on jest potrzebny? Dajcie sobie spokój!

Gość gość
Ja poznałam super mężczyznę tydzień temu w klubie, dziś idziemy razem na kolację :)

Gość gość
"Po co i na co wam facet? do czego on jest potrzebny? Dajcie sobie spokój!" Wiem, doszłam do tego samego wniosku. Po tych wszystkich rozczarowaniach cierpię na oziębłość płciową w stosunku do mężczyzn. Spędzam za to miło czas w swoim towarzystwie ;) Po co się użerać z jakimś bucem. Tak naprawdę szansa na poznanie kogoś wyjątkowego jest nikła, a być z kimś, bo tak wypada to nie dla mnie ;) A większość ludzi tak ma niestety.

Gość gość
ja poznałam porządnego faceta w klubie, zaczęło się od łóżka, skończyło na 3 letnim związku, chociaż już nie jesteśmy razem. Był bardzo poukładany, chociaż do klubu szedł w celach rozrywkowych, ja zresztą też. Wszystko zależy od człowieka, jak się poznacie może się okazać, że oboje chcecie czegoś więcej. Chociaż pewnie łatwiej poznać kogoś porządnego przez znajomych. Powodzenia :)