Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie jeszcze kogos w tych czasach kto ma brzydkie i popsute zęby??

Polecane posty

Gość gość

i kto to taki?? zgaduje od razu ze to czlowiek ze wsi i biedak zaniedbany:)tylko tacy maja zeby brzydkie.

Gość gość
zgadles.ja jestem z miasta i moje kolezanki i ja mamy piekne zeby a jedna kolezanka jest z wioski i ma brzydkie i zolte oraz plombowane z przodu nawet.

Gość gość
Ja ma brzydkie zęby:(Najgorsze jest to że byłem w trakcie leczenia ale musiałem je przerwać z przyczyn zdrowotnych.

Gość gość
Co wy p*********e? jak ktoś jest ze wsi to od razu ma mieć brzydkie zęby?!? widzę ludzi w pracy i nie ważne czy ze wsi czy miasta dużo z nich ma brzydkie żółte zęby od petów głównie!

Gość gość598
ja mam brzydkie i krzywe ale nic z tym nie zrobię bo każda moja wizyta u dentysty kończy się jakimś nowym problemem :( nie mam już żadnego zaufania do tych ludzi więc muszę żyć z moimi zębami

Gość gość
żólte zęby mozna miec ..niektorzy maja taki kolor szkliwa od urodzenia..geny.. chodzi o to zeby miec zęby zólte ale zdrowe i ładne ..a ja znam ludzi co maja biale a popsute jak otworza paszcze w srodku..

Gość gość
14.24 ja mam tak samo! poszlam do dentysty z mala dziurke a po wizycie po miesiacu nagle 3 mi sie zrobily!

Gość gość
bo nie dbacie i dlatego macie zeby do leczenia ..idziecie z jedna dziurka a okazuje sie ze macie wiecej popsutych czego nie widać..

Gość gość
goowno prawda, poszlam z jedna i mialam jedna. chyba pierwsze co stomatolog robi to oglada wszystkie zeby i czy jest jeszcze cos do zrobienia i nie bylo

Gość gość598
ja miałam po wyrwaniu zęba złamane wyrostki kłykciowe :O a po usuwaniu kamienia moje dziąsła są w gorszym stanie niż wcześniej

Gość gość
co to sa kurde wyrostki klykciowe..no ludzie.. normalne ze jak wyrwali zeba to go troche nadłamali..ale z was debile..

Gość gość598
nie wiem co to są wyrostki kłykciowe. Lekarz w szpitalu po zrobieniu prześwietlenia wystawił diagnozę : złamanie wyrostków kłykciowych. Nie wiem czy to jest normalne żeby po wyrwaniu zęba latać po szpitalach bo nie idzie z bólu wytrzymać, i nie obrażaj ludzi bo debilem to ty jesteś

Gość gość
ja mialam 2 x po wizycie suchy zebodół. bol nie do zniesienia. na kilka lat zrazilam sie do dentystow. potem poszlam bo musialam i z marszu wyleczylam wszystkie ( w sumie duzo nie bylo-3)

Gość gość
Autorko, jaka ty jesteś ograniczona, mało wiesz, mało widziałaś :-) ale czas i życie cię nauczy :-D Pewnie dopiero rodzice dali ci kasę i wyleczyłaś, wybieliłaś swoje zęby, więc trzeba gdzieś się pochwalić ;-) 😴

Gość gość
Ja mam najładniejsze i najzdrowsze zęby - państwowe :-D:-D:-D 🖐️

Gość gość
gosc 15.26 i jak sie protezka trzyma?? :) :)

Gość gość
hehehe