Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę w ogóle oddychać to koniec.

Polecane posty

Gość gość

Katastrofa, nie wierzę w to co się dzieje. Po operacji nosa wystąpił u mnie zespół pustego nosa. Nie oddycham, dusze się, co mam robić. Nie chce jeszcze umierać :(

Gość gość
to też można operować

Gość gość
15:04 Niby jak gdzie? Skąd masz takie informacje? Musze caly czas kontrolowac oddech i jest bardzo splycony slabo Zwolnieniaa mnie z pracy i skoncze ze soba.

Gość dobry duszek jestem
rebelya pl forum watek 51109

Gość gość
Czytalem to i co mi pomoga.. k***a ja umre. udusze się podczas snu.

Gość gość
Wywala mnie z pracy :(

Gość gość
Wszystkie te strony czytalem w nocy bo spać nie mogłem się dusilem. Już mi się cos z sercem dzieje, umrę.

Gość gość
Ja juz sitrzęsiee i becze z bezsilnosci gdzie mam szukac pomocy.

Gość gość
CO ROBIĆ??

Gość gość
Nie martw się, tak łatwo się nie umiera:-) ja miałam prostowaną przegrodę nosa w 2001 roku, po operacji jest o wiele gorzej, tyle lat oddycham ustami, śpię z otwartą buzią, bo nosem nie mogę oddychać... Może mam to samo, ale pierwszy raz dziś o tym czytam.. nie znałam tego. Męczę się jak chodzę, jak jem czasem też, bo źle przełykać i ustami oddychać. Od kilku lat leczę się u pulmonologa, nie wiem dlaczego pojawiła się astma oskrzelowa. Biorę alvesco i ventolin, wziewne- inhalatory, lżej się oddycha, bo czasem trudno złapać w ogóle powietrze, dziwne uczucie, ale przyzwyczaiłam się. Pracuje, oddycham jak oddycham, jak idę nawet piętro wyżej ledwo dycham, ale mija, nikt mnie z tego powodu nie zwolnił. Teraz zastanawiam się dlaczego nie oddycham nosem? Czy to jest to? Po tamtej operacji nie byłam już u laryngologa, bo straszono mnie drugą operacją...a mnie tak bardzo bolało, że trzy razy dodawali znieczulenie.. Co myślisz autorze?

Gość gość
A miałaś robiona konchoplastyke? Myślę że to to.. niedotleniony organizm - szybkA śmierć. Ja mam 22 lata a to już mój koniec chyba. Jade zaraz do Kajetan żeby mi sprawdzili co mi jest :(

Gość gość
Nie wiem co mi robili, strasznie chrupało i wyrzucali kawałki chrzęści, potem szwy i zapchali nos aż po gardło jakimś długim gazikiem. Miałam nos jak bania. Potem to za kilka dni wyciągnęli, szwy zdjęli i do domu, kontrole u laryngologa zalecili, nie byłam. Bałam się, myślałam, że za jakiś czas będzie dobrze, że spuchło i dlatego gorzej. Może to coś innego, lepiej jedź, jak Ci źle, na pewno ktoś Ci pomoże, bo po co masz się męczyć. Im szybciej, tym lepiej. Trzymaj się:-)

Gość gość
Nie wiem czy ktoś mi pomoże. Z tego co czytam jest to nieuleczalne. Jakas pipa schrzanila operacje albo ja mam po prostu takiego pecha.. A Ty musisz kontrolować oddychanie ustami? Bo ja jak o tym nie myślę to oddycham nosem który nie ogarnia powietrza. Jakiś koszmar.

Gość gość
Up

Gość Bartek

Jak się trzymasz? Mam to samo, powiedz co u Ciebie