Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę doczekać sie powrotu do Polski

Polecane posty

Gość gość

To juz w maju. Maź dostal prace za 3 tysiace a ja za 2. Kupiliśmy mieszkanie, mamy trochę oszczędności i juz nie mogę sie doczekać kiedy powiem żegnaj UK, witaj piękna Polsko.

Gość gość
no i super

Gość gość
Gdzie teraz jestescie?Ja tez tez rozbieram temat powrotu do Polski na czesc****erwsze, waham sie mimo ze mi tu zle .Mam tu prace, chlopaka, dla ktorego liczy sie tylko jego kasa chyba i naleze juz do ludzi w wieku srednim.Jakie argumenty u was przewazyly o powrocie do Polski?

Gość gość
Pamietam jak 3 lata temu tak samo sie cieszylem na wyjazd z pl do uk jak ty dzisiaj ogolnie zadowolony jestem czasami jak cos doskiera przypominam sobie ten okres i ciesze sie ze jestem tu do zobaczebia w pl za jakies 10-15lat tez wracam :)

Gość gość
do autorki ja również nie mogę się doczekać kiedy wreszcie wrócisz do Polski!

Gość gość
A ja nie mogę sie doczekać kiedy wreszcie zroUmiesz, ze jestes emigracyjnym śmieciem, podcierajacy dopy Brytolom.

Gość gość
a ja sie ciesze ze nie długo opuszcze Polske jade koncem marca do De

Gość gość
my wrocilismu do pl i kilka miesiecy znow do uk zycie jest fajne ale za 3 tysie nie da sie zyc tam

Gość gość
Ale te polaczyny boli to, ze ludzie do Polski wracają, bo maja dosyć ukowskiego syfu. Jeszcze szmaty sie podszywają i pisza, ze w PL za 3 tysiace wypłaty nie da sie wyżyć hehehehe Same gdyby dostały takie pieniadze, to wróciły by nawet jutro. Niestety kurfiska jestescie za głupie by żyć i pracować w PL. Wam tylko dopy w uku podcierać do konca zycia zostało hahahaha

Gość gość
ciekawe jakia przyjmiesz wtedy nazwe

Gość gość
Ja mialem 2800 i jest lipa bo mam chorego ojca leki itd w anglii pracuje wysylam dla taty odkladam i sie kreci wpl moglbym zapomniec o jakims zalozeniu rodziny

Gość gość
przemyśl na chłodno. Zrobisz jak zechcesz... my wróciliśmy do PL, mamy dobre prace, ale bardzo ŻAŁUJEMY powrotu. Nic Ci nie napiszę, bo to sama musisz przyżyć. To wcale nie jest takie super z angielskiego s/y/f/u wocic w polskie bagno. naprawdę przesmyśl...

Gość gość
Nie słuchaj tych poyebow. Nikt z moich znajomych nie żałuje powrotu. Siostra skończyła po powrocie studia z angielskiego i zarabia kase w agencji reklamowej, szwagier pracuje jako informatyk, bo jest po studiach z politechniki. W uku wyciagal prawie 3 klocki i mówi, ze w zyciu by tam nie wrócił, bo to świat dla przegrancow. Jeden kumpel załapał sie do szkoły jako nauczyciel, drugi prowadzi warsztat samochodowy. Mam kija koleżanek, które pracują nawet i w biedronce i za żadne skarby do tego syfu by bie wróciły. Mowię ci, jesli masz plan, to wracaj nawet dzisiaj. Tymi niemotami sie nie przejmuj. Te łachudry zdechną w uku jako polskojęzyczny syf.

Gość gość
napisał ten, który dalej w UK siedzi - parówkowy hipokryta!

Gość gość
Kurefko, ja wracam i bede cieszyl sie zyciem w PL, a ty kurfisko zdechniesz w syfiastym uku jako emigracyjny smiec i dzyndzel dla czarnuchow. Pyerdolona parowa spod znaku primarka.

Gość gość
ale slownictwo to ty masz..pegereowcu

Gość gość
odpowiednie ma :) aby określić takich jak ty i tobie podobnych , co grama honoru nie posiadają :)

Gość gość
Kurfo bez szkoly i rozumu, nie powielaj mojej grypsery. Nawet tego samodzielnie nie potrafisz robic. Teraz juz wiesz czemu w uku gnijesz jako polskojezyczny smiec.

Gość gość
Już widze jak wracasz :D pewnie dalej bedziesz jęczał tu na forum

Gość gość
Przeciez on nigdzie nie wyjechal :D Ewentualnie palcem po mapie :P Siedzi w swoim pegereowie ,na pokoiku u mamusi i marzy.. czasem leków zapomni , czasem jest kumplema czasem pania od fitnes :D Ale ekspertem w kazdej dziedzinie ! A polskosc az bije po oczach :D

Gość gość
Tropickelka na topie. Kurefka ze zmywaka. Oj zgnijesz w tym uku, przerochana przez czarnuchow.

Gość gość
Kurefko a zebys wiedziala, ze moja kumpela jest insttuktorka fitnes w uku i wielkorotna mistrzynia w jednym z okregow. Poza tym dzifko nie jestem zadnym ekspertem, tylko w przeciwienstwie do was szmaty mam elementarna wiedze na temat kraju w ktorym zyje. Wy nawet nie potrficie odroznic anglii, szkocji od gb. Dla was kurfy funt z irlandii polnocnej, to inna waluta od tego z anglii, tylko dlatego bo rozni sie wygladem. Nawet nie wiecie jakie oznaczenie ma wasz kraj. Wy nawet nie znacie historii wlasnego kraju. Pyerdolone wyrobniki. Wcale sie nie dziwe, ze brytole was nienawidza. Tez bym takie kurfy gonil z Polski, ktore by tylko przyjezdzaly sie nazrec.

Gość gość
Tyle wiesz ile wygoglujesz :D Kultura az wali od ciebie ! Normalnie nos wykręca :D

Gość gość
Jak tu Polsko na tym forum z tym Waszym bluzganiem.

Gość gość
Skąd się bierze tyle hejtu w ludziach? Czy Wy się słyszycie?

Gość gość
Ty kurefko nawet googlowac nie umiesz, bo nie rozumiesz tego co czytasz. Dlatego w uku gnijesz jako polskojezycZny śmieć.

Gość gość
Ja w takich wątkach chętnie bym przeczytała o doświadczeniach i emocjach ludzi, którzy wrócili, jak wtopili się lub nie wtopili w otoczenie, a wy tu siejecie ogólnikami o syfie i bagnie.

Gość gość
No i przemawia przez Ciebie romantyzm i patriotyzm. Ja to rozumiem. Znam osobę, która rzuciła dobrze płatną pracę urzędnika w Brukseli i wróciła do Polski, bo bardzo tęskniła za rodziną. A znam takich którzy mówią , że wolą być bezdomni w Niemczech niż pracować w Polsce. Ja siedziałam rok we Francji. Nie dałam rady. I pół roku w Norwegii. Skończyło się leczeniem farmakologicznym. Nie wszyscy się do tego samego nadają. Jesteśmy różni i chwała nam za to. Ale nie trzeba się od razu wyzywać.

Gość gość
Tutaj nikt nie wyzywa normalnych ludzi, tylko te polskojezyczne k******o spod znaku primarka. Szczał na nich pies

Gość gość
Ja z mężem wróciłam z Anglii z dużą kwotą pieniędzy ( oprócz domu który wybudowalismy) i po 4 latach życia w Polsce mówimy dosyć, pamiętam jak liczyłam dni kiedy wrócę do mojego ukochanego kraju ale teraz go wręcz nienawidzę jak widzę co tu się dzieje, jak nas okradają, wyprzedali cały kraj i wszystko cały czas drożeje. My z mężem porostu wiemy jak możesz żyć godnie dlatego sprzedajemy nasz dom i wracamy żyć normalnie bezstresowo.