Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks po raz pierwszy

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do wszystkich. A więc przychodzi ten pierwszy raz. 1) CO jeśli facet nie da rady się przebić przez błonę? (bo ma za małego czy po prostu nie da rady) 2) Jak mnie rozdziewiczy, czy zachlapie mu całą pościel krwią itp.? będzie musiał sam to wyprać? :/ 3) Już po wszystkim jestem w środku cała w śluzach, krwi, s*****e... Mam od razu wstać i pognać z tym do łazienki? i on też będzie miał brudnego penisa. A jak zajmie mi łazienke, to ja zostane i bedzie mi wszystko cieknac na jego posciel :/ Proszę o pomoc w odpowiedziach :/

Gość gość
PRZESADZASZ. TO NIE JEST TAK ZE KLEW SIE LEJE STRUMIENIAMI to samo ze sluzem. Jesli bedzie krew to odrobina, a czy isc do lazienki czy nie to sama bedziesz wiedziala. ;-) Mam nadzieje ze jestescie juz po slubie I jestes pelnoletnia?

Gość gość
Po ślubie nie, ale pełnoletnia tak. A jak zabrudze mu posciel?

Gość gość
po prostu coś podłóż

Gość gość
Co? Mam przyniesc ze sobą folie i rozwinac ja pod siebie?

Gość gość
tak najlepiej plandekę od żuka

Gość gość
Miałam ponad rok przed slubem.Chłopak zaczął od minetki doprowadził mnie do szczytowania.Poem delikatnie pięścil moją muszelke swoim dość sztywnym k***skiem wkładając delikatnie do cipki dochodzil do błony i gdy byłam całkowkowicie wyluzowana wtedy stanowaczo wszedł przytrzymał w srodku mocno mnie przytulając do siebie,bo leżałam na wznak.Gdy widział,ze nie czułam bólu wtedy powoli zaczał mnie kochać coraz szybciej i ja dostałam drugi orgazm on z podniecenia dość długo mnir rżnął nim miał wytrysk.Był wspaniały pierwszy raz.

Gość Wystopuj
Przeczytaj to dokladnie bo PIERWSZY RAZ NIE JEST WCALE GRATISOWY I MOZESZ ZOSTAC MAMĄ A TO JEST BARDZIEJ DOBIJAJACE I UCIAZLIWE OD WYPROWADZANIA PSA. Pisze moze zbyt brutalnie ale taka jest prawda. Odpowiadajac na twoje pytania to mama kolegi juz po wszystkim posciel wypierze, tylki wam umyje, da ci swoja podpaskę zebys gaci nie poplamila i gdy zajdzie potrzeba dostaniesz cos przeciwbólowego. Gdybys byla gotowa na ten seks to bys az tak glupich pytan nie walila. Teraz nie co delikatniej. Ten pierwszy raz to chyba cos wyjatkowego i mozna jakiś nastrój w pokoju zrobić a nie zawody kto pierwszy do łazienki?!? Nie rozumiem dla czego razem nie mozecie wziasc prysznica? Nie kochacie się? Zawsze drugi raz moze byc pierwszym razem pod prysznicem, ja bym przynajmniej dziewczynę poprawił, a jak by nie dawala rady to mozna sie wzajemnie umyc, lodzika zaliczyc. Odpowiadajac na pierwsze pytanie to podłóż zwiniety kocyk lub poduszke pod tyłek na niego gruby recznik i rozkracz sie maksymalnie, a błona w takiej pozycji jest napieta maksymalnie i pęka jak balonik. PS. Nie zauwazylem tez troski o antykoncepcje, co znaczy ze bedziesz zalana spe ermą, zabawicie sie bez gumki, bierzesz tabletki? A pilnowałaś kiedyś młodsze dziecko? Chcesz tak pilnować je przez kilkanaście lat non stop, aż do momentu gdy nie da sie go upilnować tak jak ciebie teraz i zrobi ono taką głupotę jak ty chcesz zrobić... Z twoich pytan wynika ze ten pierwszy raz was przerasta. Dajcie sobie spokój aż bedziecie zaradni i odpowiedzialni.

Gość gość
Kochasz sie w dni niepłodne bo tabletki sa syfem i cholernie szkodzą!!!Nawet rakiem sie kończa po latach!!A powinniście najpierw dosć długo się pobawic erotycznie(gra wstępna długa)

Gość poruszenie_W_bokserkach
hahaha drugie pytanie mnie rozp*********o :D

Gość gość
Mam wrazenie ze oni chca to zrobic w samochodzie stojącym pod toytoyem. Chodzi o to czekanie pod lazienka.