Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Z okazji dnia kobiet życzę

Polecane posty

Napisałam ci żyj jak chcesz i daj żyć innym tak jak chca, i to jest według ciebie nagonka? Na takiej zasadzie to ty urządziłas nagonkę na mnie ;) Ok, spadam, bo widze ze nie da rady sie z tobą dogadać.

nie zauważasz tego, bo instynkt sprawia że wpasowujesz się w większość, wchodzisz między wrony i kraczesz jak one, nawet o tym nei wiedząc

nagonka, bo wałkujesz ten temat i nie odpuszczasz, bo musi wyjść twoje na górze

Jakie moje na gorze? Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje. Juz c***isałam, to co inni robią w sypialni to ich sprawa, i daleka jestem od ferowania wyroków ze coś z tym kobietami nie tak. Ty za to przeprowadziłas szybka psychoanalizę i stwierdziłas ze one sa nie do końca normalne. I ty śmiesz mi pisać ze moja musi być na górze? Ja nie wtykam nosa w nieswojo sprawy i nie oceniam.

I wydaje mi sie ze ta cała nagonka nie jest ze względu na twoje podglądy. Masz do nich prawo. Wkurzyłas ludzi pisząc ze każdy kto uważa inaczej niż ty jest nienormalny.

Nie znam żadnej normalnej kobiety, która lubi czuć ból podczas seksu. Uważam że to podobna kategoria co samookaleczenie. Czerpanir przyjemnosci z bólu. Niech ludize robią co chcą, nie wnikam, ale nei uważam tego za normalne. Nie uważam, żeby to co napisałam było aż tak kontrowersyjne czy obraźliwe. Nie narzucam innym swojego zdania, ale fakt, napisałam, ze uważam nie uważam takich ludzi za normalnych. No cóz tak uważam. Nie chcę wałkować tego tematu. Ja mam takie zdanie, ty inne. Uważam temat za zamkniety. Nic nowego nie wnosi to wałkowanie.

Przepraszam, że się wtrącę, ale dlaczego to, że ktoś lubi dominację podczas seksu kwalifikuje jego zachowanie jako niezbyt normalne? Są różne fetysze i jeżeli dwie osoby się na to zgadzają to nie ma problemu. Różni ludzie, różne potrzeby. :P

o to właśnie mi chodzi, tysiące kosmicznych zarzutów z kosmosu i przypisywania mi słów któych nei napisałam 🖐️

taaa a ja widziałam ufoludka 🖐️ typowa 'wolnomyślicielka', co coś wyczytała i płynei z tłumem

Gość gość
fiku wolałaby aby wszyscy krakali tak jak ona, i aż nią trzęsie że tak nie jest. Oczywiście gdyby gosc k krakała tak jak fiku to by było dobrze, ale gość k kracze tak jak sama chce,a nie tak jak chce fiku i to sie fiku bardzo nie podoba:D

Gość gość
ad. 22:51 Złota myśl: Wszystko co nie płynie z fiku, płynie z tłumem:D

Gość gość
gość dziś x debil/ka

Przepraszam, że się wtrącę, ale dlaczego to, że ktoś lubi dominację podczas seksu kwalifikuje jego zachowanie jako niezbyt normalne? Są różne fetysze i jeżeli dwie osoby się na to zgadzają to nie ma problemu. Różni ludzie, różne potrzeby. x a dla mnie nienormalne jest obrażanie się za to, że ktoś Cię nazwał nienormalnym. ja też jestem nienormalna, bo nie potrzebuję seksu w ogóle. i o co chodzi, co za problem normalni ludzie lubią szacunek do siebie w czasie seksu - inni nie. proste.

Gość gość
o ile fiku czasami plecie bez sensu, to jeśli chodzi o sadyzm i masochizm, ma rację, są to bardzo poważne zaburzenia psychiczne. Czerpanie przyjemności z ponizania drugiej osoby i zadawania jej bólu, jak i czerpanie przyjemności z bólu i poniżenia, świadczy o psychopatycznych zaburzeniach takich ludzi, to nie jest normalne. Oczywiście, jeśli sadysta z masochistą dobierze się w parę, to ich sprawa, ale niech nikt nie mówi, że to jest normalne.

fiku wolałaby aby wszyscy krakali tak jak ona, i aż nią trzęsie że tak nie jest. Oczywiście gdyby gosc k krakała tak jak fiku to by było dobrze, ale gość k kracze tak jak sama chce,a nie tak jak chce fiku i to sie fiku bardzo nie podobasmiech.gif X Nie to sie nazywa "gosc k znow zmieniła front" ;) jak juz ktos przystaje z Huntrem lub Fikula to musi sie z nimi zgadzać i przytakiwać w absolutnie każdej kwestii. Inaczej jest be ;) To ja jednak pozostanę be ;) ograniczenie Fikuli polega na tym ze uważa ze jesli ktos nie jest z nią to znaczy ze jest przeciwko niej.

Gościu z 23.41 nikt nie mówił o tak ekstremalnych przypadkach.

i te podwójne standardy ja też jestem masochistką i jak pisalłam, że w czasie epizodu potrafię sobie rozjebać rękę nożem to wszyscy pisali: spiertalaj, lecz się, niszczysz sobie życie, emo, i że mam się zamknąć w szpitalu. a jak ktoś napiertala pejczem swoją samicę zanim ją zgwałci to już normalna sytuacja, na poziomie.

Oczywiście, jeśli sadysta z masochistą dobierze się w parę, to ich sprawa, ale niech nikt nie mówi, że to jest normalne. x byleby nie zabrakło im tych osób komplementarnych i nie zaczęli polować na osoby normalne, to wszystko będzie w porządku.

Gość gość
nie słuchaj ich fiku, to debile :D

Kafeteria rzeczywiście schodzi na dno,kiedyś to było normalne że każdy sobie tu do******lał i jakoś nikt się nie obrażał. Wiadomo jest że jak nas coś obrzydza, to dla nas jest to zboczone,nienormalne itp.Mnie tu kiedyś nazywano zboczencem, dlatego że lubię popatrzeć na nagie kobiety... Dla kobiet pewnie to zachowanie zboczone. A tak swoją drogą fiku, ja często piszę tu na bani, ale nie wiem ile bym musiał wypić, aby zakładać tak durne tematy jak twoje. Nie dziwie się że faceci cię unikają, skoro masz takie fazy jak tu.

"Gościu z 23.41 nikt nie mówił o tak ekstremalnych przypadkach." Pisałam WŁAŚNIE o takich przypadkach. To wy dopowiadacie sobie sami resztę, nie wiem dlaczego.