Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasze dzieci byly spokojne, gdy...

Polecane posty

Gość gość

... je kapaliscie? Chodzi mi o czas noworodkowym, wczesnoniemowlecy. Lub gdy zmienialyscie im pieluchy, ubranek. Mam 6 dniowe maleństwo i kąpiel to maraton bo krzyczy niesłychanie...

Gość gość
Moja córka wrzeszczała w przepisowej temperaturze, mąż nalał jej o 2 stopnie cieplejszej wody i momentalnie spokój. Od tamtej pory zawsze mąż nalewał wody "na oko", dziecko uwielbia się kąpać.

Gość gość
Na początku płakał

U nas pierwsze 2 tygodnie kąpieli były "koszmarne" , a potem można rewelacja .... ale płakał jak wyciągałam z wody :P A jeśli chodzi o pieluchę , ubieranie - nigdy nie było problemu.Spokojnie leżał.

Gość gość
U mnie była masakra dopóki kuzynka nie poleciła mi sposobu. Owin dziecko ciasno pieluszka tetrowa i takie wloz do wanienki. Rozwin pielusxke dopiero w wodzie. U nas płacze się skończyły. Dziecko źle się czuło nagie, wymachiwalo raczkami w panice. Owinięte czuje się bezpiecznie. Spróbuj. Moja mała ma 3, 5 mies i teraz już nie używamy pieluchy. Polubiła kąpiele. Ale nadal musimy jej myć głowę przed kąpiela. Płacze gdy myjemy włosy na końcu kąpieli w wannie