Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiczka85

IN VITRO LUBLIN

Polecane posty

Witam, Czy ktoś może podzielić się swoimi przejściami związanymi z in vitro i w ogóle staraniami o dziecko w Lublinie?

Gość czekajaca na cud
ja jeszcze nie mialam invitro. natomiast chodzimy do prof z lublina i miałam 12 dni temu IUI w ovum. pierwsze i widze po testach ciazowych ze nie ostatnie.

Kurcze może jeszcze nie wszystko stracone, w końcu to bardzo wczesny dzień... Ja co prawda nie miałam w ogóle IUI- nie było sensu ale wydaje mi się, że jeszcze może się coś wyklarować; trzymam kciuki żeby druga kreska się pojawiła :) Ja jestem po 1 transferze 4 dzień i czekam jak na szpilkach na wynik. Zrobiły nam się tylko 2 zarodki ale podany miałam jeden i dziś się dowiem, czy drugi się rozwinął na ewentualną drugą szansę, czy nie. Nerwówka od 2 tyg :/

Gość czekajaca na cud
Czyli tylko jeden się rozwinął, ten który jest wszczepiony? Ale może z tego właśnie będzie szczęście... u mnie test wyszedl czulosci 10miu tak jak sie spodziewalam negatywny. aj okropne to jest..dosc mam staran poprostu. A dlaczego nie mogliscie podejsc do iui? trzymam kciuki za Twoje 2 kreseczki po tym transferze:*