Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym być wysoka...a mam tylko 155cm wzrostu...jestem karlicą

Polecane posty

Gość gość

mam zalosne krotkie nogi, w miniowce czy szortach wyglądam smiesznie, wrecz komicznie :( wygladam jak male dziecko :(

Gość gość
Tough s**t :D

Gość gość
No co Ty, ja mam 175 i uwierz, to jeszcze gorzej - znajdz faceta w dobie niskopiennych. Dobre szpilki i śmigaj :)

Gość gość
ja nie narzekam

Gość gość
Możesz ubrać wysokie buty ;) ja mam 175 cm i w 13 cm butach nie za bardzo mogę , przynajmniej nie w Polsce :))

Gość gość
Z krotkimi nogami wyglada sie w szpilkach komicznie.

Gość gość
gupia jesteś nie karlica! miałem dwie najfajniejsze dziewczyny jedna miała 152cm a druga 154cm:) a ja mam 180cm:)

Gość gość
Charakter sie liczy buhaha

Gość gość
bez jaj, kafeteria cenzuruje słowo s**t?

Gość gość
też uważam,że niski wzrost to porażka, ze szpilkami lub innymi butami na wysokim obcasie w ogóle się nie rozstaję, może nie jestem ,aż tak niska, dochodzi do tego szczególne dbanie o figurę bo niska dziewczyna i otyła to już wygląda koszmarnie,dziewczyny wysokie, zawsze będą 100 razy lepiej wyglądały od tej niższej.:(

Gość gość
racja, podobnie niski facet, np taki Tom Cruise, w filmie wygladal jak ciacho, specjalnie pokazywali go tak by nie bylo widac ze jest niski...z twarzy fajny bylo jako mlody, ale kurd**el to jednak kurd**el... podobnie niska dziewczyna, pol biedy jesli ma fajne cycki i seksowną figure lali, ale zwyczajna lub lekko pulchna to tego niska = mega przecietnosc :(

Gość gość
158cm i kiedys mi to przeszkadzalo ,ale w koncu zrozumialam ,ze nie wzrost jest w zyciu najwazniejszy ..ale fakt do dzisiaj podziwiam wysokie dziewczyny dlugie nogi i smukla sylwetka= jestescie szczesciary ;)

Gość gość
Ciesz się, że jesteś kobietą bo facet z takim wzrostem mógłby się kłaść do trumny. Bez problemu możesz mieć faceta do 180 cm wzrostu. Kobieta może być niska

Gość gość
sam niski wzrost jeszcze nie przesądza sprawy,ale cała reszta,ubiór figura, jeśli jesteś filigranowa to jeszcze może być, mnie koleżanki zazdroszczą figury, a ja im wzrostu, mogłabym być rurowata w pasie, ale nieco wyższa.

Gość gość
ja zawsze mialam wysokich facetow

Gość gość
Po pierwsze wcale nie jesteś karłem Po drugie niski wzrost nie świadczy o wyglądzie dziecka bo czy babcie wyglądają na dzieci

Gość gość
Karłowatość u kobiet to poniżej 149 cm. Tobie jeszcze sporo brakuje :)

Gość gość
To pomysl sobie jak ja sie czuje, mam 186 a moja luba 196. Problem ? Co zrobisz jak spotkasz nizszego ? Zycie to nie bajka.

Gość gość
No wiec wlasnie jedni za niscy inni za wysocy ale to nie powod do kompleksow ludzie maja wieksze problemy ,jestem niska ,ale dbam o figure ,poza tym dorodny cyc i dlugie wlosy przyciagaja uwage nawet wysokich facetow do tego szeroki usmiech i przebojowy charakter=recepta na szczescie ;)

Gość gość
Tez chcialbym miec nizsza. Czuje sie przy niej "malo meski" Ale co zrobic. Ciagnie nas do siebie. Takie zycie. Kocham ja, ona (chyba) mnie tez. Ona uwaza ze to dla mnie problem, a ja sie ciagle boje, ze jak trafi sie "odpowiedni" to mnie zostawi.