Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomimo statusu mężatki,korzystacie z czatu?

Polecane posty

Gość gość

I piszecie z innymi Panami? :)

Gość gość
Nie

Gość gość jjnb
Nie, nie pociąga mnie to. Pisanie z nieznajomymi jest fuj, zawsze wyobrażam sobie ze na takich forach piszą jakieś zdesperowane stare oblechy :D

Gość gość
Dlaczego? Tak autorko. Ja jestem zalogowana na sympatia i całkiem fajne osoby tam są ,trzeba płacić za konto aby mieć lepszy profil, zdjęcia Panów :) Z mężem się nie dogaduję. A zaznaczone mam,że szukam przyjaciela tylko ;)

Gość gość
Nie w formie flirtu. Pisuję na czacie pewnego forum, publicznym, choć zamkniętym, ale mąż też czasem się udziela tam. Ale znamy tam wszystkie osoby również z reala. Pisanie z obcymi facetami jest szczeniackie i głupie.

Gość gość
O nie. Raz w życiu weszłam na to będąc jeszcze panną i jedyny wniosek jaki wtedy wysnułam to to że tam szukają tylko chętnych na seks i to najlepiej na seks od zaraz i od razu chcieliby widzieć z kim gadają zanim w ogóle zaczną na dobre gadać żeby dodatkowo nie tracić czasu na gadanie z potencjalnym pasztetem. Powiedziałam sobie wtedy "Nie!". Nigdy więcej. To nie jest żadne miejsce na poznawanie ludzi, bo tam nie ma ludzi. Sama patologia, dno

Gość gość
Nie, bo mam lepsze zajęcia a pogadać to ja mogę na żywo.