Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu mi to robisz

Polecane posty

Gość gość

Sprawa jest prosta ja w związku i on też ale ciągnie nas do siebie a w sumie nie wiem jak to teraz jest... bo wydaliśmy się w romans bo kilka razy bzykaliśmy ale w pewnym momencie zaczęłam z nim rozmawiać o tym i mówił że już się ogarnie... No ale dalej przyłazi do mnie już dzień po rozmowie dwa razy wpaDł i wczoraj też ale nie było jak pogadać bo mój facet był u mnie... Ale kurde pierwszy raz w niprzyszedł jego kobieta godzinę wcześniej do domu pojechała a on już przyszedł. Najgorsze jest w tym to że ja tak bardzo się w nim zabujałam

Gość gość
Łatwiejsze było by jak byśmy się nie widywali ale t Ja nie umiem mu tego powiedzieć

Gość gość
szmata

Gość gość
💤 skończ produkować bajki nolifie🖐️

Gość gość
No właśnie to nie bajka a koszmar w którym twie... Nie umiem o nim zapomnieć to jest śmieszne bo nie chce żeby przychodził ale jak przyjdzie to jestem cała w skowronkach... Tylko nie pojmuje tego dlaczego wciąż przychodzi skoro mamy się ogarnąć a jak będziemy się widywac to znów skończymy w łóżku... Tak to zawsze się kończy kiedy jest chemia między dwoma ludźmi w

Gość gość
Ja jestem nienormalna bo dzisiaj jadę do koleżanki i mam nadzieje że zobaczę jego auto pod warsztatem żeby niby od tak wpaść na herbatę... I co najgorsze wiecie co jest on sądzi że dla mnie to też był tylko sex bo się nie przyznalam jak ze mną jest naprawdę

Gość gość
kazdy sadzi wedlug siebie :classic_cool: