Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale kobiety mają na mnie zlewę masakra

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj jak wrzuciłem życzenia na dzień kobiet żadna nawet nie polubiła z moich znajomych... :( trochę to przykre... za rok już życzeń tam nie będę wstawiał bo i po co skoro nikt tego nie czyta.

Gość gość
bo liczysz na ilość a nie na jakość,konkretnie wejdź w bliższą relację a nie bawisz się w znajome

Gość gość
Nie chodzi o to po prostu tyle znajomych i każdą z tych osób znam osobiście i nawet żadna tego nie zauważyła :(... przykre to

Gość gość
Życzenia kierowane do wszystkich to życzenia do nikogo, pisane tylko po to żeby się pokazać, ja też na takie nie zwracam uwagi bo jakoś nie czuję żeby ktoś o mnie myślał pisząc je na jakimś portalu. Wczoraj dostałam za to kilka prywatnych wiadomości z życzeniami i to było bardzo miłe

Gość pyszcze
kobiety lubią być wyróżnione pamiętaj,jak powiesz na ogóle że lubisz cycki to jesteś burak jak powiesz swojej o jej biuście będzie zachwycona ,proste

Gość gość
"gość dziś Życzenia kierowane do wszystkich to życzenia do nikogo, pisane tylko po to żeby się pokazać, ja też na takie nie zwracam uwagi bo jakoś nie czuję żeby ktoś o mnie myślał pisząc je na jakimś portalu. Wczoraj dostałam za to kilka prywatnych wiadomości z życzeniami i to było bardzo miłe " Niby tak ale wiesz co wiele osób tak robi i jest inaczej, trochę się zdziwiłem, za rok to olewam