Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapisali byście dziecko do 1 klasy do szkoły sportowej czy do zwykłej?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
Z taką matką analfabetką to do ortograficznej.

Gość gość
Syn od września idzie do klasy plywackiej.

Gość gość
jak dziecko jest energiczne i lubi ruch,to pewnie że tak,ale to trzeba dobrać do temperamentu dziecka

Gość gość
Chyba lepsza sportowa. Piłka, basen a w zwykłej nic nie ma. Wyjście do muzeum to cud

Gość gość
Przede wszystkim zacznijmy od tego, czy chodziło Ci o szkołę sportową czy klasę sportową. Do szkoły sportowej nie możesz zapisać dziecka wchodząc "z ulicy".

Gość gość
jak się dziecko nadaje to do sportowej ,jeżeli przejawia ku temu jakies zdolności ,ja jestem po sportowej i pewnie dużo się zmieniło bo nas szkoła praktycznie nie różniła się od zwykłej z wyjątkiem dużej lekcji zajęć z wf i nauczycieli wręcz wyżymających z człowieka siódme poty ,a co niektórzy z nas przygotowywani byli do zawodów sportowych wówczas nie było zmiłuj ale nie wszyscy w związku z tym że chodzili do sportowej szkoły ,dalej się kształcili w tym kierunku z mojej klasy tylko 3 osoby poszły na AWF reszta całkowicie sport olała . Moje dzieci chodzą do zwykłej szkoły szkoły i jestem zadowolona obaj biorą chętnie udział w zajęciach sportowych ,(starszy koszykówka ) młodszy judo i jest tak ok ale do sportowej bym ich nie zapisała .

Gość gość
no właśnie jeszcze dopiszę tak jak ktoś słusznie zauważył szkoła czy klasa ja chodziłam do szkoły tylko i włącznie sportowej ,moja koleżanka do klasy sportowej w zwykłej szkole wiecznie biegali na czas nie ważne czy ktoś wolała grać w piłkę i jeździli na zawody między szkolne w obrębie naszego województwa ,my zapuszczaliśmy się znacznie dalej

Gość gość
W zwykłej klasie są 4 godziny WFu tygodniowo. W klasie sportowej jest tych godzin 10. Do tego dochodzą treningi średnio 2-3 na tydzień.

Gość gość
Ja zapisalam do klasy plywackiej. Mala miejscowość wiec nie wiem czy dziecko się dostanie bo to nie rejonowa

Gość gość
Ja zastanawiam się nad zapisaniem swojego dziecka do szkoły muzycznej. Chodził do przedszkola i do zerówki w przedszkolu muzycznym Promyk (http://przedszkole-promyk.pl/), więc chciałabym, żeby to jakoś kontynuowało. Myślcie, że to dobry pomysł?