Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wkurza was to?

Polecane posty

Gość gość

Mam takie pytanie. Czy wkurzaja was kobiety okolo 30+ ktore zazdroszcza nastolatka? Krytykuja ze maja za mocny makijaz zbyt wyzywajaco sie ubieraja itd? Wiem ze to smutne ze juz nigdy nie beda mlode i swieze ale przeciez one tez kiedys takie byly. Czas starzec sie z godnoscia kobitki :p

Gość man on the moon
Już zazdrość... to nie zazdrość, tylko dobra rada od starszej koleżanki, bo na 99% w pełnym rynsztunku wyglądasz jak połączenie d***** z clownem.:D Nie szukaj zazdrości tam gdzie jej nie ma:D

Gość gość
30latka ma większe szanse by posiadać klasę i styl ,chociaż to też nieczęste,nastolatki nie mają wyczucia więc nie dziw się ,wiele nastolatek ubiera się jak proste łatwe panienki ale chyba tak się czujecie bo takie czasy podobno

Gość prawictwo pospolite 137
a czy czasem na proste łatwe panienki nie mają wzięcia ? Jakoś rzadko się zdarza by ktoś interesował się 40 letnią panną nawet jeśli nie jest łatwa i prosta . Zgadzam sie ze wiek ma duży wplyw na atrakcyjnosc kobiety .

Gość gość
oczywiście że proste i łatwe mają wzięcie :-) ustaw się w kolejce

Gość gość
tak czy siak piękna kobieta długo jest piękna a że nie interesuje się nastolatkami a facetami a najczęściej swoją połową nie ma co się o taką martwić

Gość gość
ja zgadzam się z osobą , że kasa i styl nic nie daje .. Większosc facetów to zwierzęta. Te zwierzęta nie lecą na panny chodzące z torebkami za 5 tys zł Oni lecą na młode roznegliżowane kobiety z brzuchami i d****i na wierzchu http://i.ytimg.com/vi/Q1jePiXyztQ/0.jpg Natury nie da się oszukać .

Gość gość
męskiej natury torebką za 5 tys czy butami za 2 tys nie oszukasz .. Oni i tak nie wybiorą tej która ma droższe buty , tylko tą która jest bardziej chętna

Gość gość
ze zwierzętami zadaje się ta która takich lubi ,dla każdego coś się znajdzie

Gość gość
klasa to nie torebka ,przespać się zawsze można? osobowość rozkochuje nie samo mięsko,mięso jest na jeden na kilka razy?

Gość gość
Naprawdę sądzicie , że faceci oglądają się za pannami z wózkiem ,dziećmi i nadwagą ? Nie . Oni lecą na takie na ulicach http://i.ytimg.com/vi/Q1jePiXyztQ/0.jpg Za dziewczynami z dzieckami nikt się nie ogląda . Dla facetów one są aseksualne

Gość gość
a matce z dziećmi zależy by jakiś fiut na nią leciał?

Gość gość
i powinna być aseksualna dla innych facetów :-) ona ma swojego ukochanego ,ja nienawidzę jak gapią się na mnie obce chłopy

Gość gość
a matce z dziećmi zależy by jakiś fiut na nią leciał? Nie w tym rzecz , chodzi mi o to , że taka kobieta jest uważana jako skreślona . Jako niepełnosprawna kobieta , aseksualna . Dlatego w spoleczeństwach zachodnich cały czas kobiety odkładają macierzyństwo na pozniej . Tylko po to by nie wypaśc z obiegu ..

Gość gość
Nie jestem rozneglizowana tak jak juz tutaj napisala jakas kobieta.nie chodze ubrana wyzywajaco po ulicy. Leginsy jakas ladnie dopasowana bluzeczka czasem obcasy makijaz mam ale nie za mocny lubie podkreslac oczy ale nie w przesadny sposob. Bardzo dbam o sb i fakt ogladaja sie za mna faceci na ulicy. Kobiety wlasnie takie 30 + mnie obgaduja ze prowokuje facetow ubiorem :D czy leginsy to prowokujacy ubior??:D jest mi w nich o wiele wygodniej niz w zwyklych jeansach i tyle :) dobra rada od starszej kolezanki??:D te kobiety co mowia o mnie takie rzeczy to zazwyczaj szare myszki,mamuski za ktorymi nikt sie nie oglada.. zadbajcie troszke o sb. Ladny makijazdobrze zrobione wlosy ladne ubranka i nie bedziecie czuly zawisci do mlodszych dziewczyn ;)

Gość gość
z jakiego obiegu co Ty pieprzy.sz ,kobiety w większości chcą ślubu i dobrego męża a potem dzieci,jak są szczęśliwie mają w du.pie jakieś obiegi,to Ty masz jakiś problem ,nie wiem jesteś samotną matką z dzieckiem czy o co chodzi? kobiety przeciętne są monogamistyczne chcą jednego samca i nie interesuje je obieg po to brały ślub by być oddane

Gość gość
aa to przemyślenia nastolatki ,ok,dla mnie możesz chodzić nago :-) na razie

Gość gość
W sumie to ona ma racje. Jestem facetem moja zona czasem potrafi skrytykowac jakas ladna dziewczyne bo w lato idzie w spodenkach i bluzce z dekoldem.. ojj kobiety..

Gość gość
Wiesz jak masz wielbłądziej kopyto w tych legginsach to sorry :o

Gość gość
To ze dziewczyna ma dekold i spodenki nie znaczy ze jest latwa. Bez przesady. A to ze wy nie mozecie odslonic brzuchow bo macie go w rozstepach a nogi w celulicie to juz tylko i wylacznie wasza wina. Trzebabylo zadbac o to wczesniej.

Gość gość
Mnie wkurzaja osoby, które są tumanami i nie potrafią poprawnie pisac. Takie osoby piszą np. nastolatką zamiast nastolatkom. Porażka! Pozdrawiam, Dwudziestoczterolatka

Gość gość
Młode ciało to młode ciało Możecie się trzydzieści i czterdziechy odpisywać jak tylko chcecie, ale to już nie to samo..

Gość gość
Odpimpowac jak tylko chcecie..

Gość gość
jakoś musisz żonce wybaczyć że skrytykowała ,może za to zachwyci ją klata i uśmiech jakiegoś przystojniaka ale już nie będzie Cię tym denerwować i zachowa dla siebie

Gość gość
nic mnie tak nie kręci jak puste gnojki i ich fujarki ,i boli mnie bardzo co myślą i na widok kogo im staje

Gość gość
Ja ja dziewczyna zachwycalem sie ale w myslach.:) niedalem jej do.zrozumienia ze mi.sie podoba. A ona jiz ja skrytykowala

Gość gość
To ze zachwycaja sie na widok slicznej mlodej dziewczyny ladnie ubranej to znaczy ze sa pustakami ?:D

Gość gość
podziwiam was i Ciebie mężu swojej żony ,podziwiam i gratuluje

Gość gość
Haha sama kiedyś będziesz stara rura :D taka kolej rzeczy .