Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiika8

34 tyd ciąży okropne zmęczenie brak sił na cokolwiek czy tez tak macie?

Polecane posty

Gość kiika8

jestem w połowie 8 mies ciąży i nie mam siły na nic, rano zaprowadzam córę do szkoły, potem coś ugotuję , posprzątam, jakieś drobne zakupy, potem odbieram córkę , odrabiamy razem lekcje, wieczorem jestem wykończona nie mam na nic siły, nie wiem czy to może anemia czy to normalne, z córką w ciąży czułam się tak ale dopiero przed porodem, a jak to jest u was?

Gość kiika8
mąż nie bardzo może mi pomóc bo długo pracuje wpada do domu na obiad i znowu do pracy, także zakupy , sprzątanie wszystko jest na mojej głowie

Gość gość
Ja znowu mam pełno siły :) moge góry przenosić :) w pierwszej ciazy tez byłam bardzo aktywna teraz jestem w 32 tygodniu i własnie do pracy sie zbieram :)

Gość gość
Ja mam anemie cała ciaze ale dobrze sie czuje a za tydzien termin porodu. karzda ciaza przechodzi inaczej

Gość kiika8
to pozazdrościć ja jestem na l4 od 28 tyg,

Gość gość
Ja tez tak miałam to i tak ty dużo robisz ja jak byłam w tym tyg ciąży co ty to więcej przeleżałam bo nie mogłam chodzić tylko obiad ugotowałam, sprzątanie i cała reszta zajmował się mój mąż, mama

Gość gość
jasne że tak mamy ja np. od połowy ciąży musze leżeć oczywiście mogę trochę pochodzić a nawet pójść na lekki spacer ale mam zalecane aby leżeć jaknajwieciej wiec 3/4 dnia leze sobie przez co nie mam siły na nic czasem cos ugotuję a zakupy i sprzatanie mąż robi nawet zakupy dla dziecka robie przez internet bo nie mogę po galeriach chodzić:( I nudze sie okropnie siedzenie w domu osłabia mnie całkiem nie mam na nic sił idę to zaraz zadyszki dostaję jak stara babcia pocieszam się że już niedługo bedę w ciąży i urodze w końcu ale dłuży mi sie to strasznie

Gość gość
Niestety ale na tym etapie to chyba normalne :-) ją jestem w 35 tc i od ponad tygodnia robię wszystko wolniej i dłużej. Na dalsze spacery wybieram sie tylko w towarzystwie bo jest mi słabo, a po każdej czynności np. Ugotowaniu obiadu odsypiam :-) do tej pory byłam bardzo aktywną a teraz tylko 2x w tyg. Chodzę na joge. Staraj sie odpoczywać jeśli organizm tego potrzebuje.

Gość kiika8
najgorzej denerwują mnie kobiety niektóre kobiety niebędące w ciązy, które pytają jak się czujesz? jak mam się czuć, bo one na tym etapie to co ja myły okna , wieszały firanki i takie tam

Gość gość
OJ kochane Freleczki ja nie jestem w ciąży ale ledwo zipia:)

Gość gość
zmęczenie na tym etapie jest jak najbardziej naturalne

Gość gość
każda ciąża jest inna, jedna jest zmęczona inna nie

Gość gość
w pierwszej ciąży czułam się fatalnie, w drugiej pracowałam do samego końca

Gość gość
a u mnie na odwrót końcówka to ogromny przypływ energii