Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problemy ciążowe

Polecane posty

Gość gość

witam, dwa dni temu kochałam sie ze swoim facetem, bez zabezpieczenia, doszło do wytrysku ale nie w srodku tylko na zewnatrz, niestety sperma "poszła" tez troche na mnie na moje posladki, boje sie ze moge byc w ciazy. Moj cykl mniej wiecej to 30 dni(wahania 29,31) miesiączka przypada na 26 (27) dizen tygodnia, a kochałam sie z nim 21. prawdopodobnie powinnam juz nie miec dni plodnych, ponieważ okolo 16 wydzialalo sie z mojej pochwy duzo zółtawego ciagnacego sie sluzu co oznaczalo by ze to okres poowulacyjny, jednak dzisiaj jak i wczoraj znowu wydziela sie przezroczysty sluz. jestem znerwicowana od dwoch dni, cala sie trzesę, ponieważ dziecko to dla mnie w tym momencie.. koniec świata.. powiem jeszcze ze wczoraj bołał mnie sutek, pierś jedna, i całyczas latałam i oddawałam mocz. Pomocy! ;(;(;( dodam jeszcze ze mam dzisiaj zawroty głowy, przzez mala sekunde cuzlam kucie w jajniku. i jeszcze to, że dzien wczesniej tez sie kochalam, lecz bez takich atrakcji (chlopak wrocil miesiac go nie bylo..) noi zatracilam glowe.. podobno jesli dzien w dzizen sie to robi to sa mniejsze skutki zajscia w ciaze. ale tak otwornie sie boje.. prosze was o pomoc .

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Nie łatwiej iść do apteki po test i mieć pewność nuż bezsensu pytać się na forum. Nikt to duchem św nie jest żeby wiedzieć czy Cie zapłodnienia narzeczony czy nie.

Gość gość
To się zabezpiecz skoro dziecko to dla Ciebie koniec świata. nie rozumiem takich ludzi... wiedziałaś, kiedy chłopak wraca, a nie teraz na forum !

Gość gość
Jak ma się 17 lat jak autorka - to nie dziwie się, że jest się tak niekumatym...