Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o sukni ślubnej z wstążką w pasie

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie wstążce w pasie z kokardą z tyłu do sukni w kolorze przewodnim wesela (np. chabrowy, fioletowy, czerwony)? Wiocha czy dobry pomysł na przełamanie bieli?

Jaka wiocha? Dzis ślubne trendy poszły mocno na przód i tak naprawdę para młoda powinna ubrać się tak jak chce! Dlaczego masz się ograniczać, skoro to twój slub, wesele i to Ty bedziesz pozniej zalowac, ze czegos nie zalozylas. Moja suknia jest klasyczna, prosta, ale w pasie mam pas z małą kokardką z przodu, jako że kolor przewodni to fiolet, chcę by pasek był w fiolecie, a jesli nie spodoba mi sie efekt koncowy, to zamiast zmiany paska beda buty i dodatki w tym kolorze. Moja konsultantka kiedy widziała, ze nie jestem przekonana co do moich wyobrazen o ubiorze slubnym, powiedziala mi, ze to nasz dzien i mamy go zorganizowac tak jak chcemy, a nie poddawac sie presji rodziny, gosci i przejmowac sie opinia. Mysle, ze przelamanie kolorem jest jak najbardziej fajnym pomyslem :)

Gość Kettka
Planuje wesele w przyszlym roku i tez zdecyduje sie na sukienke z bladorozowa kokarda w pasie. Bardzo podoba mi sie taki styl i uwazam, ze wyglada to stylowo i dziewczeco zarazem.