Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nagłe zainteresowanie naszymi finansami

Polecane posty

Gość gość

z mezem wiedzie nam sie ok, mamy sporo oszczednosci, nie trwonimy kasy rok temu okazało sie ze maz nie moze miec dzieci, leczylismy sie w klinice- to nas psoro kosztowało teraz jestem juz w ciazy i nagle zaczeło sie zainteresowanie naszymi finansami....a czy my sobie poradzimy, no bo przeciez my nie wiemy co to dziecko, jak jest ciezko itp gada to do nas o dziwo tesciowa ktora zawsze wiedziała, jak my sie kasą rządzimy i była zawsze spokojna o to, natomiast szwaagier z zoną ciagle kasy nie mają i wydaja na bzdety, pomojam juz romans szwagierki jak było im ciezko finansowo no bo przeciez ona musi miec wkurza mnie to strasznie i dobitnie powiedziałam, zeby sie nie interesowali bo to nasza sprawa i nasze pieniadze i my długów jakos nie mamy a oni nam wisieli sporo kasy dziwi mnie to strasznie

Gość gość
moze boja sie ze juz nie bedzie cie stac na pozyczanie im kasy:)

Gość gość
A nie pomyślałaś że to zwykła troska, tyle ze wyrazona przez teściową, to momentalnie doszukujesz się w tym niewiadomo czego

Gość gość
no chyba tak my robimy jeszcze remont kapitalny domu nie jezdzimy co miesiac na jakies weekendy nasze jedyne szalenstwo to czasami wyjscie na lody czy do restauracji tzn raz na poł roku ;) i jakies ciuchy sobbie kupujemy ale oboje jestesmy tacy z mezem ze nie lubimy wydawac na szmaty nie wiem ile, nie jakies reeboki czi inne lee, tego nie kupujemy jak w zeszłym roku kupilismy komputer nowy ( stacjonarny i do tego dosc duzy monitor bo maz słabo widzi i do pracy musi miec taki ogromny) i padła nam pralka to nagle wielkie halo ze my szastamy kasą noz ku....!!!! oni nam wisieli 6 tys od 5 lat, 2 lata u nich nie bylismy bo unikali tematu a jak nas zaprosili to ja patrze nowe meble do sypialni, nowa sofa i 3 tv !!! to sie wkurzyłam i kazałam natychmiast kase oddawac to obraza ze jestem materialistka a przez te 5 lat to co miesiac tel brat pozyc 200 zł i tak ciagle i nagle opinia ze my nie wiemy ile dziecko kosztuje i ze jest strasznie ciezko jak sie wkurzylam to powiedziałam szwagierce no moze tobie tak było ciezko sie zorganizowac ;) ona swoja corcie od 3 mc oddawała na weekendy całe z nocami do babci bo ona musi odpoczac....

Gość gość
no tesciowa to ok ale najwiecej szwagier i szwagierka.....i gadaja do tesciowej a ona sie marwti to maz jej powiedział mamo przeciez nie od dzis nas znasz czy my kiedys nierozsadnie wydawalismy pieniadze? no to sie zastanowiła

Gość gość
No to co cie obchodzi zdanie szwagra i szwagierki? Nie masz większych problemów?

Gość gość
albo maz kupił taki lezaczek bujaczek dla dziecka to zaraz komentarze ze a na co a po co a to drogie