Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ta chemia to zabójstwo

Polecane posty

Gość gość

Mój brat szuka zaczepki,żeby się wyładować.Dobija go konkubina,która kompletnie do niego nie pasuje( to skrajnie inna bajka).A na siłę wkopał się w dziecko z nią.

Gość gość
a jakaś ostra reakcja wydaje mi się niehumanitarna,nie chcę obciążać sumienia

Gość gość
właziła mu w dupę,bo jesteśmy zamożni i myślała,że wezmiemy ją do spółki,w pewnym zdała sobie sprawę,że nic z tego i go zostawiła,a ten debil zamiast się cieszyć wolnością,zaczął desperacko do niej wydzwaniać,żeby wróciła

Gość gość
długo to trwa?

Gość gość
7 lat

Gość gość
tylko,że przez 5 lat wchodziła mu w dupę,dała sobą pomiatać wręcz,a ostatnie dwa to ona już dyktuje warunki i strzela fochy

Gość gość
życie z taką osobą,to jak śmiertelna trucizna dla psychiki

Gość gość
"gość dziś właziła mu w d**ę,bo jesteśmy zamożni i myślała,że wezmiemy ją do spółki". Zapomniałaś tylko dodać, że może i macie pieniądze, ale nie macie nic w głowie, co widać po Twojej pogardzie dla tej kobiety i po tym, że Twój brat Ją poniżał. Wstyd, żeby się o kimkolwiek tak wyrażać. Jesteście patologią i osobami dużo gorszymi niż ona, bo z narcystycznym zaburzeniem osobowości. Nawet największe pieniądze nie zlikwidują Waszych ogroooooooooooomnych kompleksów, nie wykorzenią chamstwa i kłamstw, nie nauczą szanować innych. Tylko w jednym masz rację: dla tej kobiety, a przede wszystkim dla dziecka, najlepiej będzie, jeśli nie będzie miała niczego wspólnego z tak nienormalnymi ludźmi jak Wy, z przerostem własnego ego. Uważaj, żebyś nosa sobie o sufit nie uszkodziła, megalomania może skończyć się naprawdę boleśnie.