Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdastaraczka1234566778

Negatywny test ciążowy a obawy.. ?

Polecane posty

Witam Was serdecznie :) otóż staramy się z mężem o dziecko.. moje cykle są około 31-33 dniowe. Z uwagi na nasze charaktery pracy i wieczne rozjazdy, kochamy się zazwyczaj w weekendy. Ostatnią miesiączkę miałam 7 lutego, kochaliśmy się bez zabezpieczenia 13.02, 14.02.15.02 następnie 20.02., 21.02 oraz 22.02 oraz 25.02 (podobno w tym okresie miałabym mieć owulację) a później standardowo w weekend ;) Licząc, iż cykl miałabym 33 dniowy, miesiączkę powinnam dostać 11.03, jednak nie mogłam się powstrzymać i już zrobiłam test- a raczej dwa :) Jeden zrobiłam 06.03 - wiem, że to stanowczo za wcześnie, a drugi dzisiaj - nie mogłam dostać testu quick który jest tak polecany, dostałam jakiś pierwszy lepszy. Niestety, oba testy są negatywne :( zastanawiam się, czy są one negatywne z uwagi na fakt, że zrobiłam je przedwcześnie, czy faktycznie nie jestem w ciąży ? Zastanawia mnie tylko to, gdyż w ogóle nic a nic nie bolą mnie piersi tak jak na okres, za to jajnik prawy okropnie ciągnie mnie w dół, promieniuje tak.. Jak zawsze miałam mały apetyt, ostatnio mam ochotę na wszystko i jem na prawdę dużo, żadnych innych oznak chyba nie zauważyłam :) Nie mam jak zrobić badań z krwi, więc na razie czekam... Tylko pytanie, czy jest możliwość, iż test nie wykrył jeszcze ciąży ? Dziękuję i pozdrawiam, Magda

Aha, dodam że mój śluz dzisiaj jest koloru jasno brązowego - taka kawa z mlekiem

podnoszę :)

Gość gość
Po co robic test przed dniem spodziewanej miesiaczki? Dla mnie totalnie bez sensu a potem zastanawianie sie i szukanie na sile objawow dwa razy bylam w ciazy i test zawsze robilam po terminie miesiaczki

tylko, że mój cykl to 31-33 , więc dzisiaj mija 31 dzień, więc w gruncie rzeczy mógłby ten okres przyjść i dzisiaj. Strasznie czekam na maleństwo, po prostu nie wytrzymałam, żeby nie zrobić testu, mimo iż obiecałam sobie że ten drugi zrobię z samego rana i nie dzisiaj :(

Gość gość
Zrob badanie krwi i bedziesz wiedziecm napewno

Gość gość
Wydaje mi sie ze test juz by pokazal ciaze nawet przy dlugich cyklach mi pokazal w 27 dniu a mam rozne dlugosci cyklu od 29 po 32

Gość magdastaraczka
pisalam, ze nie mam jak zrobic beta

Gość gość
A skad kobiety na forum maja to wiedziec wrozkami sa czy jestes w ciazy jak robilas test a jest negatywny to nie jestes w ciazy

Gość magdastaraczka
teraz zauwazylam, jest jedna BLADA kreseczka, ale nie w miejscu T (gdzie powinna sie ukazac) tylko przed C. Jedna kreska wyskakuje przy C i oznacza, ze nie jest sie w ciazy, a mi ta jasna druga wyskoczyla przed C. co to oznacza???

Gość gość
Wynik test jest wiarygodny do 5 minut pozniej jest niewazny

Gość gość
Ze w ciazy nie jestes wynik test jest blendny

Gość gość
Jesli by byla ciaza nawet wczesna to by byla jasniutka kreska tam gdzie T a nie przed C kup nowy test i zgodnie z instrukcja trzymaj sie czasu w ktorym maja sie pojawic kreski i tam gdzie maja sie pojawic