Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wakacje z dziećmi czy bez

Polecane posty

Gość gość

mam dylemat, chciałabym zobaczyć Londyn ale mamy z mężem ograniczony budżet tzn możemy z dziećmi ale nie pojadą wtedy na swoje obozy lub pojadą na te swoje obozy a my z mężem sami, pytać się dzieci czy samej zadecydować, dzieci to nastolatki /zostaną pod opieką babć/ czy wyjeżdżacie sami?

Gość gość
Daj spokój, jedźcie sami i nie miej najmniejszych wyrzutów sumienia :o Kiedyś trzeba odciąć pępowinę i dać sobie prawo do odpoczynku i świętego spokoju. Dzieciaki tak czy siak mają plany, więc jeśli tylko jest dla nich opieka na czas Waszego wyjazdu - nie zastanawiaj się chwili!!!

Gość gość
też tak myśle :) ja tez stolice europy zwiedzam tylko z mężem a z dziećmi na wakacje to Turcja Tunezja grecja :) i biorę wtedy hotele z fajnymi hotelami ze zjezdzalniami to dla nich wieksza atrakcja niż zwiedzanie ;)

Gość gość
oczywiście że sami, zwłaszcza, że chcesz je wysłać w tym czasie na obóz. Jak byłam mała to cały rok czekałam, żeby przez te 2 tyg pobyć bez rodziców

Gość gość
Myślę, że jednak powinniście wysłać dzieci na jakiś ciekawy obóz. Takie wakacje dzieci najlepiej zapamiętują. Tutaj mają fajne propozycje za uczciwą cenę: http://www.pantur.pl/oferta,lato-2015--obozy-kolonie.html. W grę wchodzi Polska czy zagranica? Ja w tym roku wysyłam dzieci z tym biurem na obóz o profilu tanecznym do Białki Tatrzańskiej.

Gość gość
Jasne ze wyslac dzieci na oboz i jechac samemu

Gość Mimi38
Też jestem zdania, że można jechać samemu a dzieci wysłać w tym czasie na wakacje. Ja z mężem w zeszłym roku spędziłam wspaniałe chwile w Tunezji a dzieci "oddelegowałam" z babcią tutaj: http://sielpia.domki.w.interia.pl A swoją drogą w necie nie brakuje ofert dla dzieci obozy, kolonie itd. Znajomi wybrali ofertę tutaj: www.poszukiwaczeprzygod.pl/obozy/

Gość Marlenita82
Ja niestety nie mogę wyjechać nigdzie z dzieciakami, ale za to posyłam je na grupowe zajęcia do Akademii rocka. Syn chodzi na perkusję, a córka na wokal - są zadowoleni.

Gość gość
jasne ze samemu:) macie prawo pobyc tylko we dwoje zwłaszcza ze dzieci są juz troche wieksze i w tym czasie tez beda mialy zapewnione atrakcje:) korzystajcie z zycia!

Gość gość
to twoja sprawa ale dalaczego zaraz uwazasz ze musisz zakladac temat na ten temat 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
Jak masz taki dylemat napisz do mojej tarocistki Sofii. Bardzo czesto się jej radzę w roznych sprawach i dobrze na tym wychodzę. tarocistkasofii@Wp.pl

Gość gość
Spytałabym się dzieci, czy chcą jechać na obóz czy z wami do Londynu.

Gość gość
Jaka beznadziejna matka z cb. Wszystko tylko zeby pozbyc sie wlasnych dzieci. To po kiego grzyba zes je robila skoro teraz cie mecza i chcesz odpoczywac??:o mie chcialabym miec takiej matki jak ty. Moze troszke empati i spytaj sie najpierw dzieci czy chcialyby jechac z wami?? Ja wolalabym pojechsc do londynu niz na jakas kolonie. Wiesz wgl co tam sie wyprawia jak opiekunowie pojda spac? Piwko papierosy zielsko sex macanki itd itd. Pomysl troche tym czyms co masz na szyji :oa be

Gość gość
buhahaa tak najlepiej siedziec z dziecmi do 18 rokui zycia:).

Gość gość
ostatni gosciu skad ty sie urwałes:/ przemawia przec ciebie zazdrosc-to normalne ze rodzice maja prawo raz do roku wyjechac samemu, dzieciom przy tym chca zapewnic komfort w postaci obozu to juz w ogóle super a dzieci autorki sa w takim wieku, że dla nich samodzielny wyjazd na obóz to frajda-ja wolałabym sama w takim wieku wyjechac niz z rodzicami

Gość gość
Sami:)

Gość gość
Cały rok zajmuje się dziećmi więc w wakacje i mi należy się odpoczynek. Wtedy wykupuje im wyjazd kolonijny z biurem http://ctravel.pl a sama jadę relaksować się w spa, no lepiej być nie może ;)

Gość gość
Zdecydowanie bez dzieci. Wnioskuje ze masz juz starsze dzieci ale i tak wakacje z dziecmi sa męczące :( ja po wakacjach z moim dwulatkiem wróciłam zmęczona o wiele bardziej niz pojechalam. Ogólnie bylo koszmarnie.